Home > Agenda > stiri > Mama Annei Kournikova acuzată de neglijență parentală

Mama Annei Kournikova acuzată de neglijență parentală

Alla Kournikova, mama Annei Kournikova, a fost acuzată de neglijență parentală după ce fiul ei de 5 ani a sărit de la etajul doi în timp ce era singur acasă. Alla tocmai plecase de acasă să plătească niște taxe când s-a petrecut tragedia.

Allan, în vârstă de 5 ani, a ieșit pe fereastră, a ajuns pe acoperiș și apoi a sărit. Conform spuselor lui, s-a ținut cu mâinile de marginea acoperișului și apoi și-a dat drumul. A fost găsit plin de sânge de vecinii alarmați de strigătele lui de durere.

Poliția a sosit imediat la locul incidentului, iar copilul a fost dus la spital, iar acum este în afara oricărui pericol. Ajunsă acasă, Alla Kournikova a fost iemdiat luată la întrebări de autorități care au acuzat-o de neglijență. Scuza acesteia a fost că Allan nu vrusese să meargă cu ea în oraș și de asta îl lăsese singur și încuiat în casă.

Anna Kournikova vorbea tot timpul frumos de mama și fratele ei vitreg. Ea a declarat în timpul unui interviu că mama ei l-a crescut foarte bine pe Allan, acesta fiind tot timpul politicos.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Mama Annei Kournikova acuzată de neglijență parentală

by realitatea   1 min
0