Tabu
Image default
CULTURE

Teatrele de pe Broadway rămân închise până la primăvară

Broadway a fost sistat complet începând cu 12 martie 2020. Dacă ți-ai propus o călătorie la New York și aveai pe listă și puțin divertisment pe Broadway, trebuie să știi că reflectoarele nu vor lumina prea curând scenele lui. Recent, a fost anunțat că emblematicul cartier va rămâne închis până în 2021.

Liga Broadway, o asociație formată din producători și proprietari de teatru, a anunțat că suspendă oficial toate vânzările de bilete pentru producțiile din New York până pe 30 mai anul viitor. Cu toate acestea, președintele Ligii, Charlotte St. Martin, și-a exprimat scepticismul în legătură cu această dată, fiind de părere că cele 41 de teatre din oraș vor putea funcționa abia în toamna lui 2021.

„Cu siguranță, o mulțime de organizatori își fac planuri, iar unii cred că vom deschide în vară și sper că vor avea dreptate. Dar cred că mulți pariază mai degrabă pe toamna anului viitor”, a declarat Charlotte St. Martin pentru publicația The New York Times.

Un comunicat de presă al Ligii a menționat că 97.000 de lucrători se bazează pe Broadway pentru a-și câștiga existența, iar industria aduce anual încasări de 14,8 miliarde de dolari. Pierderea locurilor de muncă și a veniturilor din cauza pandemiei reprezintă o situație extrem de dificilă, care afectează nu doar teatrele, ci și cinematografia și industria muzicii live. Cu toate acestea, St. Martin rămâne optimistă și crede că atunci când acest virus este în cele din urmă controlat și lucrurile vor reveni la o oarecare normalitate, Broadway va avea o revenire în forță.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

Sudocrem are grijă de pielea bebelușului tău

realitatea

Dan Bălan, pe primul loc în clasamentul Billboard cu “Live Your Life”, remixul piesei “Dragostea din tei”

realitatea

Sotia lui CAPATOS audiata in dosarul lui Nelu Iordache

Cel mai uber chic ghid al Berlinului

realitatea

Festivalul de la Avignon se pregătește pentru ediția din 2021

Ciocîrlan

Scrie un comentariu