Tabu
lifestyle

“Tentativa de sinucidere” a Nadiei: “A băut DERO când era gimnastă”


O poveste incredibilă a ieşit la suprafaţă în ultimele zile şi a făcut înconjurul lumii. Nadia Comăneci ar fi vrut să se sinucidă pe vremea când era cea mai mare gimnastă a lumii. Despre ceea ce s-a întâmplat atunci  povesteşte Adrian Comăneci, fratele fostei sportive, pentru ziarulring.ro.

În urmă cu adrian comanecicâteva zile, o informaţie publicată de portalul brazilian Oxuficio făcea vâlvă. “Nadia Comăneci a încercat să se sinucidă consumând apă sanitară”, scriau ziariştii, şi comentau că motivul tentativei de a-şi încheia socotelile cu viaţa ar fi fost divorţul părinţilor săi, faptul consumându-se undeva pe la mijlocul anilor ’70.
„ring” a aflat însă cu totul altceva, fratele fostei mari sportive, Adrian Comăneci, povestind despre un incident care i-a pus viaţa în pericol, gestul fiind însă unul copilăresc. „Ceea ce au scris brazilienii nu are nicio legătură cu adevărul. Nu-mi place să vorbesc despre Nadia, dar pot să vă povestesc că, pe vremea când era gimnastă, a vrut să scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul naţionalei de gimnastică, unul cazon şi extrem de sever. Ştiu că, într-una din zile, a băut două linguri de dero ca să scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a făcut rău, lumea s-a speriat, dar până la urmă totul a fost bine. A fost un gest copilăresc, ceva în genul elevilor care mâncau cretă ca să facă temperatură şi să scape de la ore. Asta am făcut şi eu pe vremea când eram în clasa a cincea”, a povestit Adrian Comăneci.

ARTICOLE SIMILARE

Concertul lui Radu Mihăileanu, nominalizat la Globul de Aur – VEZI LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

realitatea

Salate de iarna / RETETE si surprize!

realitatea

6 motive pentru care nu trebuie să ratezi Tulum, cel puțin o dată în viață

Andreea Damian

Britney Spears, eleva lui David Beckham?

realitatea

Campioana olimpica Gabby Douglas, in mijlocul unui scandal RASIST

Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

realitatea

Scrie un comentariu