Tabu
Image default
lifestyle

The Box, acum pe DVD
Ce-ar fi dacă ți-ar da cineva o cutie cu un buton, care, odată acționat, ți-ar aduce un milion de dolari… dar simultan, ar lua viața unei persoane pe care nu o cunoști? Ce-ai face? Åži care ar fi consecințele?

Este anul 1976. Norma Lewis (CAMEROB DIAZ) este profesoară la un liceu particular, iar soțul ei, Arthur (JAMES MARSDEN) este inginer la NASA. Sunt, în toate privințele, un cuplu al clasei mijlocii, ce trăiește o viață obișnuită într-o suburbie, împreună cu fiul lor… până când, un tip misterios, cu o față oribil desfigurată apare la ușa lor (FRANK LANGELLA) și le face o propunere: cutia.

Având numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma și Arthur se confruntă cu o dilemă morală. Curând, cei doi descoperă că ramificațiile deciziei lor sunt imposibil de controlat și că se extind asupra propriei lor vieți și destin.

„The Box” are la bază o povestire clasică „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran și regizată de Richard Kelly, al cărui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii și a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award  pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu.

„The Box” este o producție cu Cameron Diaz („The Holiday”), James Marsden („X-Men: The Last Standard”), actorul nominalizat la Oscar Frank Langella („Frost/Nixon”), James Rebborn („The International”) și Holmes Osborne (filmul de televiziune „Invasion”).

Pelicula este produsă de Sean McKittrick, Richard Kelly și Dan Lin, cu Sue Baden-Powell, Ted Field, Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas și Edward H. Hamm Jr. Producători executivi. În spatele platoului se află o echipă creativă din care fac parte regizorul de imagine Steven Poster („Stuart Little 2”) scenograful Alexander Hammond („Fightplan”), editorul Sam Bauer („Donnie Darko”) și costume designerul  April Ferry („Terminator 3: Rise of the Machines”). Muzica originală este compusă de Win Butler, Regine Chassagne și Owem Pallett.

 

ARTICOLE SIMILARE

Să mergi la Balcic

realitatea

Chris Brown: “Nu sunt un monstru”

realitatea

Jesse James o vrea înnapoi pe Sandra Bullock

realitatea

De prin redacție: Amintiri din copilărie

realitatea

Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite

realitatea

Casa lui Elvis, la vânzare pentru 28 de milioane $

realitatea

Scrie un comentariu