Home > Fashion > Tom Ford stârneşte un nou scandal

Tom Ford stârneşte un nou scandal

London Fashion Week este în plină desfăşurare, iar mult aşteptatul show al lui Tom Ford, care a fost până în 2004 designer pentru Gucci şi YSL, a dezamăgit înainte de a începe. Invitaţii, în număr de 55, au găsit pe scaunele de la prezentare câte o fiţuică ce îi anunţa că nu au voie să pozeze colecţia.

Gestul lui Ford a stârnit nenumărate controverse şi discuţii, cu atât mai mult cu cât alegerile sale curioase au început cu un an şi jumătate în urmă, când şi-a lansat prima colecţie pentru femei sub numele său, creând un nou brand. Mulţi specialişti din lumea modei au pus la îndoială metodologia de marketing a lui Tom Ford: număr limitat de invitaţi, interzicerea fotografierii modelelor în timpul prezentărilor, toate acestea venind de la un personaj avid de atenţia publicului şi de popularitate.

Alţii consideră strategia lui Ford drept protectoare faţă de clienţii săi, care nu vor fi nevoiţi să vadă ţinutele de la show pozate, repozate, evaluate de toate revistele de modă şi postate pe facebook, twitter şi alte canale media, iar mai apoi repostate de alte milioane de utilizatori.

Dar cum regulile sunt făcute să fie încălcate, cineva a reuşit să ‘fure’ o poză cu tabloul modelelor, chiar înainte de începerea show-ului, iar acel cineva pare să fie un “înger” Victoria’s Secret, care a postat pozele pe Twitter.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Săptămâna modei din Londra: moda englezilor suferă de Brexietate?
avort
Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite
Miresele moderne poartă pantaloni la nuntă în 2019 – Sophie Turner (Sansa din GoT) a dat tonul
puștoaică
O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Comenteaza acest articol

Tom Ford stârneşte un nou scandal

by realitatea   1 min
0