Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 cei mai frumoși sâni de la Hollywood

Sunt actrițe, cântărețe sau fotomodele… Toate talentate și apreciate fiecare în domeniile lor, dar calitățile fizice le reunesc în același top. Iată un top 10 al celor mai frumoși sâni de la Hollywood:

1. Jessica Simpson. Åžtim cu certitudine că sânii Jessicăi sunt naturali și că este mândră de ei. "Am niște sâni fantastici. Sunt perfecți", a declarat în trecut cântăreața. Iar noi suntem de acord cu ea.

2. Tyra Banks a fost acuzată mult timp că are implanturi, dar vedeta a dezmințit catgoric zvonurile. "Sunt fermi atunci când port sutien, dar dacă m-ar vedea cineva atunci când mă dezbrac, nu cred că ar mai susține că am silicoane".

3. Scarlett Johannson este definiția frumuseții naturale. "Mă simt norocoasă cu ceea ce am. Sunt mândră de fetele mele"… Åži știm că nu se referea la copiii pe care nu-i are.

4. Carmen Electra ne-a impresionat cu bustul ei de când cu Baywatch-ul și de atunci tot impresionați am rămas, deși este posesoare de silicoane. "Nu mi-au plăcut la început. N-am vrut să-i am atât de mari, dar nici nu vreau să îi micșorez". Nici noi…

5. Lindsay Lohan a pozat nud imitind-o pe Marylin Monroe și a avut cu ce să se laude. "M-am dezvoltat târziu în adolescență. Sânii mi-au crescut abia pe la 17 ani și mă simțeam nesigură". Acum nu mai are de ce…

6. Katherine Heigl nu a trebuit să-și pună implanturi pentru a atrage atenția. "E inconfortabil să vezi atâtea femei cu silicoane. Sânii naturali nu arată așa". Dacă nu sunt mai multe ca tine, ce să facem?

7. Audrina Patridge a fost și ea suspectată că a apelat la chirurgia estetică, dar nu a vrut să clarifice situația. "Lăsați-mi sânii în pace". Dar sunt frumoși"

8. Jennifer Aniston este fericita posesoare a unei perechi de sâni perfect naturali și frumoși. "Sunt fericită cu ceea ce mi-a dat D-zeu. Grecoaicele sunt recunoscute pentru sânii lor rotunzi și mari". Atunci bine că are rădăcini grecești.

9. Megan Fox este comparată des cu Angelina Jolie, dar se consideră a fi prea masculină. "Nu mă simt sexi și mai ales atunci când mă pregătesc de filmare și 100 de bărbați așteaptă să mă aplec". Noi afirmăm contrariul.

10. Beyonce este definiția femeiii cu forme. "sunt fericită cu formele mele. Sunt o femeie adevărată". Ești!

ARTICOLE SIMILARE

Familia Tabu

realitatea

Undercloud – primul festival de teatru independent in aer liber

realitatea

TOP 10 vedete care şi-au asigurat “talentul”.

realitatea

Andra prezintă “O-la-la”

realitatea

Uite cum arata Nicoleta Luciu inainte sa lucreze cu Kinga

Annie Leibovitz la Paris

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu