Tabu
lifestyle

TOP 10 cele mai socante transformări ale actorilor în filme

10. Pentru rolul din Chopper, Eric Bana a fost nevoit să pună pe el, nu mai puțin de 15 kilograme, astfel încât să nu mai rămână nimic sexy. În afară de burta mărită substanțial, Eric mai avea o freză și o mustață care îl dezavantajau maxim. Rolul presupunea și un efort zilnic destul de mare pentru că actorul petrecea patru ore doar pentru a-și aplica o serie de tatuaje.

09. Nici Jared Leto, un alt sex simbol masculin, nu s-a sfiit să se îngrașe de amorul artei. Leto a pus pe el cam 28 de kilograme pentru rolul din Chapter 27. El a recunoscut că a reușit acestă performanță consumând pizza în fiecare zi, chiar dacă această alimentație îi dădea o stare de greață continuă. Din păcate, filmul a fost un fiasco.

08. Vă imaginați până acum că Matt Damon ar putea arăta rău? Dacă nu, uitați-vă la Courage Under Fire, filmul pentru care Damon a scăpat de 18 kilograme în urma unei diete drastice.Regimul respectiv i-a pus serios sănătatea în pericol, iar actorul a avut nevoie de câteva luni bune de supraveghere medicală pentru a se repune pe picioare.

07. Hillary Swank a fost nevoită să se transforme în “băiat” pentru a căștiga un Oscar. Rolul din Boys Don’t Cry s-a dovedit extrem de benefic pentru cariera actriței, dar nu și pentru look-ul acesteia. Swank arăta ca un băiețel de 14 ani după ce mai bine de o lună și-a turtit sânii cu bandă adezivă. În timpul filmărilor purta o pereche de șosete în chiloți.

06. În Curious Case of Benjamin Button, Brad Pitt arată în toate felurile, lucru apreciat și de critici, el primind o meritată nominalizare la Oscar. Astfel, Pitt a avut posibilitatea să vadă și cum va arăta bătrân peste 40 de ani, dar și să-și amintească de cum era acum 20. Pentru că un machiaj bun face o mare parte din treaba actorului…

05. Vă mai amintiți ce durdulie era Renee Zellwegger în Bridget Jone: The Edge of Reason? Sigur că vă amintiți și asta pentru că ea a luat în greutate pentru rolul respectiv, nu mai puțin de 13 kilograme. La greutatea ei normală de 46, e enorm. Chiar ea spunea la vremea respectivă, că sânii i s-au mărit de 4 ori!!!! Renee mânca, cu precădere, hamburgeri.

04. Pentru rolul din American History X, Edward Norton a pus pe el 14 kilograme de mușchi mâncând dublu decât de obicei și petrecându-și cea mai mare parte din timp la sală. Dar toți mușchii aștia nu ar fi însemnat nimic fără zvastica de pe piept, grimasele de nazist și părul din cap ras complet!

03. În istoria filmului, rolul lui Robert De Niro în Raging Bull este unul de referință. În primul rând datorită unei interpretări impecabile, iar în al doilea rând pentru efortul depus de actor. De Niro a fost nevoit pentru început să se antreneze cel puțin 10 ore pe zi pentru a părea un boxeur profesionist. Apoi, a trebuit să se îngrașe 28 de kilograme în timpul filmărilor pentru ca lookul lui să fie cât mai fidel procesului de îmbătrinire a sportivului respectiv.

02. A cam bătaie pe locul 1, iar Charlize Theron a pierdut. Dar nici locul 2 nu e de lăsat deoparte. În Monster, Theron a fost nu urâtă, ci de-a dreptul hidoasă. Totul cu ajutorul unui machiaj de excepție, al unei proteze dentare și uneia nazale, dar și datorită interpretării unui personaj scârbos și plin de ură.

01. După ce veți citi cele ce urmeză, veți putea spune despre Christian Bale că e nebun. Actorul aajuns să cântărească doar 45 de kilograme la 1,85 pentru rolul din The Machinist. Asta după ce a slăbit 30 de kilograme. El și-ar fi dorit să mai slăbească, dar s-a opus regizorul filmului care se temea să nu moară. Imediat după terminarea filmărilor la The Machinist, Bale a pus imediat înapoi 45 de kilograme pentru rolul din Dark Knight.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA RAICU mulge vaca – la propriu – cu talent! FOTO

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

realitatea

Heidi Klum, însărcinată, goală și plină de ciocolată

realitatea

Ghici cine a fost invitata lui David Letterman aseară

realitatea

Linklaters a murit, traiască Kinstellar

realitatea

Love story 16

realitatea

Scrie un comentariu