Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 despărțiri probabile în 2010

10. Înaintarea în vârstă și caracterul dificil al homosexualilor fac ca mariajul lui Elton John cu David Furnish să pară lipsit de viitor în ochii englezilor care îl văd deja ca pe un moșneag clasic, dornic să-și petreacă bătrânețea doar cu propria ranchiună.

09. Nu se știe din cauza cui se va întâmpla asta, dar Demi Moore și Ashton Kutcher nu vor face Revelionul 2011 împreună. Poate că Ashton se va fi plictisit până la finele anului și de zeama bună și de găina bătrână. Sau poate că Demi își va căuta pe cineva mai tânăr.

08. Tom Cruise și Katie Holmes își vor da seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt și, cu amiabilitate, vor împărți custodia micuței Suri care va primi, în continuare, haine de designer de la ambii părinți.

07. După ce va viziona a o mia oară videoclipul VideoPhone pe care Beyonce l-a realizat împreună cu celebra Lady GaGa, Jay-Z va fi răvășit psihic de frumusețea celei din urmă. Fapt pentru care o va părăsi pe cea dintâi și își va lua definitiv numele de scenă și de viață de zi cu zi Jay Germanotta.

06. Kate Moss se va sătura încă o dată de relația stabilă din viața ei, de data asta Jamie Hince și se va întoarce la viața de noapte care i se potrivește că o mănușă. E chiar posibil să nu iasă singură din bezna distracției, ci însoțită de noua ei relație stabilă bine de tot.

05. Tronul Angliei nu va avea noi moștenitori prea curând și asta o spune încrederea britanică în relația celui de-al treilea urmaș la coroană, Prințul Harry. Acesta o va părăsi anul acesta pe iubita lui Chelsy și va căuta fericirea în altă parte.

04. Anul acesta va fi unul dur pentru micuța Apple. Părinții ei, Chris Martin și Gwyneth Paltrow se vor despărți în lacrimi de prea multă dragoste. Mișcare divorțului nu va putea fi explicată nici măcar de înșiși protagoniștii acestei tragice povestiri despre care nu voi spune mai multe.

03. Spre deliciul publicului, Jesus Luz o va acuza în public pe Madonna de nimfomanie, fapt care va atrage un adevărat val de ură din partea acesteia. Umilită, Madonna nu i-o va ierta niciodată lui Jesus, al cărui zâmbet îl va vedea pentru ultima dată lărgit de satisfacția răzbunării.

02. Sfârșitul anului 2010 îi va prinde pe Brad și Angelina certându-se pe custodia copiilor în urma fulgerătoarei despărțiri cauzate de tentativa de omor a Angelinei asupra lui Brad. Regretul cel mai mare al lui Pitt va fi că nu a depus plăngere penală împotriva fostei sale jumătați.

01. Posh își va petrece o bună bucată din anul acesta în lacrimi pentru că Beckham își va recunoaște public homosexualitatea și se va muta cu Tom Cruise care va susține ca s-a combinat cu David doar din compasiune.

ARTICOLE SIMILARE

Snoop Dogg a scos o piesă cu versuri pornografice – VEZI cum se numeşte

realitatea

Despicable me sau despre cum mai 3D-păcălim copiii că toată lumea e bună.

realitatea

INCREDIBIL! Nu mai e Miss Rusia din cauza Soarelui

Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

realitatea

Soc! ANDREEA MANTEA consolata de LIVIU VARCIU!

Michael Douglas și Matt Damon, cuplu gay în următorul lor film

realitatea

Scrie un comentariu