Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 fantezii sexuale care se pot transforma în coșmaruri

01. Ideea de a fi prinși. Exibiționismul este, într-adevăr, extrem de incitant, iar sexul în locuri publice, în curte, în living cu alți oameni în casă tentează destul de multe cupluri. Problema e că nu știți cine o să vă prindă: copiii, părinții sau poate chiar poliția care vă poate aresta pe loc.

02. Sex oral în timp ce el conduce. Despre treaba asta am putea spune că e un clișeu. O vedem în o grămadă de filme și toți bărbații își imaginează că e ceva minunat. Nu uitați că această fantezie vă poate trimite direct pe lume cealaltă pentru că atenția bărbaților va fi la cu totul altceva decât șofatul în sine.

03. Sexul în închisoare. Toată lume își imaginează că sexul în închisoare e extrem de tare din cauza multiplelor scene de sex din filmele porno filmate în acest decor. În realitate nu e deloc așa. Sexul în detenție este de cele mai multe ori cu o persoană de același sex, fără protecție, fără preludiu și împotriva voinței unuia dintre participanți. Într-un cuvânt: viol.

04. Sexul la locul de muncă. E o practică sexuală destul de des întâlnită care, spun unii, chiar creează dependență. Această fantezie are legătură strânsă cu exibiționismul. Pericolul vine din faptul că vă puteți pierde jobul în cazul în care nu faceți sex chiar cu șeful. E criza, sexul mai poate aștepta!

05. Sexul cu un/o gay. Mai ales femeile își iamginează că sexul cu bunul lor prieten gay va fi ceva magistral. Ei sunt sensibili, atenți la nevoile lor ș.a.m.d. De fapt, astfel de contacte sexuale se dovedesc adevărate eșecuri pentru că ambii parteneri vor realiza că nici măcar o doză mare de alcool nu îi va excita. E penibil și poate strica o relație de amiciție frumoasă.

06. Violul. Este o fantezie des întâlnită la femeile cărora le place să fie dominate și lipsite de putere. Sfatul tuturor este, însă, să vă feriți de astfel de aventuri pentru că, chiar și atunci când le puneți în practică cu un cunoscut, puteți rămâne cu traume puternice.

07. Sexul pe plajă. Da, e frumos e romantic, marea sau oceanul vă susură în urechi, dar e și nisip. nisip care se bagă ușor-ușor peste tot și apoi mai scoate-l dacă poți. Åži de aici ajungeți la iritații, infecții, mâncărimi care vă vor tăia nu doar pofta de sex, dar și pe cea de vacanță.

08. Sexul în avion. Cam toată lumea vrea să-l încerce măcar pentru o trecere mai ușoară a timpului. Pe lângă faptul că e incomod, riscați să fiți prinși și să nu vi se mai permită să vă urcați în niciun avion o bună bucată de vreme. Åži chiar o să vă pară rău când va trebui să mergeți cu trenul personal de la Sidney la New York.

09. Sexul în trei. Poate fi foarte mișto, dar există și două riscuri majore. Ori să nu fiți băgați în seamă în timpul partidei ori ca partenerul să vă părăsească pentru totdeauna pentru ceilalți.

10. Sexul cu un model. Poate deveni frustrant. Foarte frustrant. Pentru că modelul arată mult mai bine decât noi. Și nu va fi deloc plăcut pentru oamenii de rând pentru că presupune doar efort și concentrare ca să-l faci pe model să se simtă bine. Și chiar nu merită.

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Radcliffe: “Mi-ar plăcea să joc rolul unui travestit-

realitatea

Trupa REM s-a destrămat

realitatea

Antonia şi-a schimbat culoarea părului. Vezi cum îi stă (FOTO)

realitatea

MARIUS TUCA l-a santajat pe Mititelu?

Tabu.ro merge!

realitatea

Andreea Chirvasiu de la OTV traia un cosmar! Chinuita de divort si de probleme de sanatate!

Scrie un comentariu