Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 săruturi celebre între femei celebre

10. Katy Perry și Whoopi Goldberg la "The View".  Doamna Golberg a vrut să fie chiar ea fata pe care Perry se laudă cu atâta succes că a sărutat-o. Așa că atunci când interpreta a acceptat invitația la emisiunea lui Whoopy, actrița a trecut imediat la treabă.

09. Meryl Streep și Sandra Bullock la 2010 Critics’ Choice Awards. Cele două dive ale marelui ecran s-au sărutat de amorul artei. De atunci, Sandra laudă în continuu talentul și tandrețea lui Meryl, "iubita ei".

08. Naomi Watts și Laura Harring în "Mulholland Drive". Multă lume n-a înțeles ce era cu cutia din filmul lui Lynch, dar toți bărbații de pe planetă au fost încântați când protagonistele filmului au decis să se bucure de o oarecare intimitate.


07. Salma Hayek și Ashley Judd în "Frida".
Frida este un film cu o încărcătură sexuală destul de accentuată, dar oricât de macho și priceput în ale amorului ar fi fost Diego, tangoul sărutabil dintre Salma și Ashley a rămas de referință.

06. Amanda Seyfried și Megan Fox în "Jennifer’s Body". Megan Fox este una dintre principalele surse de inspirație atunci când vine vorba de fantezii sexuale. Ocazia de a o vedea sărutând o altă femeie i-a stârnit și mai tare pe fanii actriței.

05. Scarlett Johansson și Sandra Bullock la 2010 MTV Movie Awards. Este cel mai proaspăt sărut celebru. Cele două s-au sărutat fără niciun motiv, pe marginea faptului că Scarlett apreciase sărutul cinematografic dintre Sandra și Ryan Reynolds. A fost frumos.

 
04. Neve Campbell și Denise Richards în "Wild Things". Sărutul dintre cele două actrițe a fost considerat de producători drept unul dintre motivele principale pentru care bărbații au intrat în sălile de cinema.

03. Angelina Jolie și Elizabeth Mitchell în "Gia". Locul trei în acest top pentru că toată lumea vrea să o vadă pe Jolie în această ipostază.

02. Selma Blair și Sarah Michelle Gellar în "Cruel Intentions". Unul dintre filmele cele mai nerecomandate minorilor. Pelicula este o adevărată lecție de sex, iar sărutul inocent, numai inocent n-a fost!

01. Britney Spears și Madonna la 2003 VMA. Un sărut care a încântat pe toată lumea, iar pe Justin Timberlake l-a făcut să înghită în sec. Impactul a fost atât de puternic că aproape nimeni nu a mai observat că Madonna a sărutat-o și pe Aguilera.

FOTO: huffingtonpost.com

ARTICOLE SIMILARE

Despre iubire

realitatea

ADRIAN NASTASE – cadou in INCHISOARE

Emma Watson, cel mai bine îmbrăcată din lume

realitatea

INNA canta hitul lui Connect-R, “Eu vara nu dorm”! (VIDEO)

Actorul Patrick Huard, într-un rol cu dare de mână

CAINI VORBITORI. Pana si animalele stiu limba engleza! (VIDEO)

Scrie un comentariu