Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 vedete care nu știu să facă sex

10. Kristin Cavallari a declarat despre Brody Jenner că este zero barat când vine vorba de sex și că habar nu are să folosească, în timpul unei partide, și alte părți ale corpului în afară de organele genitale.

FOTO: 3.bp.blogspot.com

09. Cine s-ar fi așteptat ca Elvis Presley să fie prost la pat? Aproape niciuna din milioanele de fane care ar fi leșinat și la cea mai mică atingere. Nu la fel stau lucrurile și când vine vorba despre celebra lui iubită, Natalie Wood. Aceasta a declarat că Elvis era un eșec total atunci când venea vorba de arta amorului.

FOTO: pollsb.com

08. Jared Leto a primit cu indulgență nota 7 de la o iepuroaică Playboy. Aceasta a declarat că Jared nu s-a descurcat rău, dar că nu s-a simțit nici pe departe la fel de bine cum se simțise cu alți bărbați.

FOTO: media.canada.com

07. Denise Richards și Charlie Sheen au ajuns la divorț și din cauza sexului. Denise a spus, chiar și în fața instanței, că Charlie prefera să se autosatisfacă uitându-se la un film porno, decât să facă sex cu ea. Ce poate fi mai rău de atât? Alții măcar încearcă.

FOTO: gossipsauce.com

06. Charlize Theron nu era deloc mulțumită de prestațiile sexuale ale fostului ei iubit, Stuart Townsend. Nu o spune ea, ci una dintre cele mai bune prietene ale ei. Aceasta a mărturisit că Stuart nu prea avea apetit în ciuda frumuseții lui Charlize, iar relația lor devenise asemănătoare uneia dintre frate și soră. Cauză din care Charlize i-a și pus capăt.

FOTO: cinemablend.com

05. Una dintre iubitele lui Jesse James a declarat că acesta este extrem de egoist atunci când face sex și că nu se gândește nicio secundă la plăcerea partenerei, ci doar la a nevoile lui.

FOTO: 2.bp.blogspot.com

04. Fosta iubită a lui Russell Brand, Georgina Baillie, a declarat cu mâna pe inimă că Russell a fost o adevărată dezamăgire în pat și că, în plus, mai era și un ciudat la așternut. De ce? Pentru că în timp ce făcea mizeria aia de sex urla din răsputeri una dintre cele mai faimoase replici ale bunicului Georginei: Que? Que? Que?. Bunicul acesteia este Andrew Sachs.

FOTO: lightlybuzzed.com

03. Maria Sharapova este un coșmar în materie de sex. O spune chiar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, care nu s-a sfiit să dezvăluie faptul că Sharapova a fost cea mai proastă parteneră de sex pe care el a avut-o vreodată.

FOTO: i41.tinypic.com

02. Fosta bonă a lui Woody Allen a spus despre Colin Farrell că este extrem de slab la capitolul sex: "Eram nevoită să mimez orgasm după orgasm ca să nu-l fac să se simtă prost. Așa mi s-a părut politicos. Nu este deloc vreun zeu al sexului care să se fi culcat cu multe femei. Dacă nu știam cine e, aș fi crezut că a fost prima dată pentru el. A terminat o partidă chiar în 10 secunde pentru că îi era somn", a declarat bona.

FOTO: cinema8.ro

01. O dansatoare exotică a spus despre 50 Cent că acesta nu este deloc așa macho cum pare și că, în loc să treacă la treabă, se poartă ca un copil de 14 ani. Dansatoarea a mai adăugat că nici nu ar fi ajuns să facă sex cu rapperul dacă ea nu ar luat inițíativa și că a fost extrem de dezamăgită când a văzut că penisul lui nu avea mai mult de 14 centimetri. "I-aș da nota 3 pentru că a fost respectuos", a mai spus exotica.

BONUS. Superba modelină de origine australiană, Sophie Monk, a declarat despre ea însăși că este "un eșec total când vine vorba despre sex". Ea a mai adăugat că nu i-a spus nimeni asta, dar că unele lucruri le știi, pur și simplu. Deși nu e vreo megacelebritate am pus-o aici ca să vedeți cât de bine poate arăta o femeie de nota 0 la sex.

FOTO: free-mobile-wallpapers.com

ARTICOLE SIMILARE

Eagle Talon The Movie, joi la FestAsia

realitatea

Calendarul KELLY BROOK pe 2013! FOTO

realitatea

Dieta care te ajuta sa slabesti in timp ce dormi!

Aishwarya Rai a slabit, in sfarsit! Uite ce bine arata indianca!

Interviu Johnatan Safran Foer

realitatea

Ce mănâncă Gabriela Cristea ca să slăbească! Uite dieta care a ajutat-o să piardă 16 kg

Scrie un comentariu