Home > Fără categorie > TOP 5 Prinţi încă neînsuraţi / FOTO

TOP 5 Prinţi încă neînsuraţi / FOTO

1. Printul Philippos al Greciei

Philippos, în vârstă de 24 de ani,  Print al Greciei şi al Danemarcei, este cel mai mic copil al regelui Constantin al II-lea al Greciei împreună cu Anne-Marie a Danemarcei. Tânărul prinţ şi-a făcut studiile în America, la Universitatea United World College.
2. Harry, Prinţul de Wales

Fratele mai mic al lui William, Prinţul Harry este fiul cel mic al lui Charles, Prinţ de Wales, şi al Dianei, Prinţesa de Wales, si este al  treilea în linia de succesiune la tronul britanic. După ce a fost educat în variate şcoli din Marea Britanie şi a petrecut câteva perioade ale anului în Australia şi Lesotho, Henry a evitat facultatea, înrolându-se în armată. Seamana mai bine cu mama lui Diana decat fratele sau William!
3. Prinţul Andrea de Monaco

Andrea Albert Pierre Casiraghi, în vârstă de 26 de ani, este primul fiu al Prinţesei Caroline de Hanover, împreună cu Stefano Casiraghi. Andrea este epotul lui Grace Kelly. Prinţul este al doilea în linie la succesiunea ronului. Andrea a fost numit de mai multe unul dintre cei mai frumoşi oameni di lume.

4.Printul Carl Philip al Suediei

Carl Philip este al doilea copil din cei trei şi singurul fiu al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia Sommerlath. Născut Prinţ Moştenitor al  Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în linia de succesiune la tron timp  de şapte luni, până la 1 ianuarie 1980. La acea dată, el a fost
deposedat de titlu din cauza unei schimbări în Actul de succesiune prin introducerea primogeniturii (dreptul primului născut). De atunci, Prinţul Carl Philip este al doilea în linia de succesiune, după sora sa mai mare, Victoria.
5. Prinţul Azim al Bruneiului

Genul de  “băiat rău “, Prinţul Azim (28 de ani) are reputaţia unui playboy miliardar, făcându-se remarcat în special prin petrecerile fabuloase la care participă celebrităţi precum Sophia Loren, Scarlett Johansson, Mariah Carey, Faye Dunaway sau Janet Jackson. Prinţul Azim este al treilea în linia succesorală la tronul statului Brunei.

…Mai multe in revista TABU, editia iulie-august, acum la toate punctele de distributie a presei!


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 5 Prinţi încă neînsuraţi / FOTO

by   1 min
1