Tabu
PEOPLE Slider

Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă

malvina cervenschi la birou

În plină pandemie de Corona Virus tot mai multe vedete au renunțat la afacerile lor cu resturante, saloane sau hoteluri pentru a nu se expune prea mult. Fiecare dintre aceștia au renunțat la expunerea clienților și au transmis mesaje pe rețelele de socialziare.
Autoritățile au sugerat tuturor să închidă restaurante, saloane sau hoteluri pentru protejarea clienților. Tabu îți prezintă cinci vedete care au hotărât să facă acest pas și să își protejeze clienții de Corona Virus.
Malvina Chervenschi, creatoare de bijuterii, a postat următorul mesaj pe pagină de socializare. “Cele mai dificile momente sunt și oportunități valoroase pentru a consolida o comunitate puternică pe care acum dorim să o protejăm. Magazinul este închis în următoarea perioada, dar suntem în continuare conectați la dorințele voastre online.”

dani otil
dani otil

Matinalul Dani Oțil are un restaurant și a publicat un mesaj video pe retelele de socializare în care le cere clientilor să fie atenți. “Știu sigur că zilele astea voi pierde mulți bani la restaurant dacă omul de acasă nu vine să mănânce aici. Dar chiar nu mai îmi pasă și nu asta e important. Important e sănătatea comunității cu riscul de a pierde bani. Am marea rugaminte dacă nu trebuie să ieși din casă nu părăti casa. Stai izolat, dezinfectează te des și fă asta și pentru cei mici și foarte în vârstă. La ei e chiar e important. Să ne vedem când o să fim mai sănătoși și o fi cerul mai senin. Să ne fie bine”, a spus Dani.

dima trofim
dima trofim

Fostul solist de la LaLa Band, Dima Trofim a hotărâtă să-și închidă momentan hotelul dar și restaurantul de sushi din mijlocul Bucureștiului. Cel puțin pe moment, solistul, actorul și omul de televiziune a hotărât că este mai bine să procedeze așa pentru siguranță oamenilor.

pepe
pepe

Pepe sau Ionuț Pascu a închis și el salonul pe care îl avea. ”Din păcate şi cu părere de rău vă anunţăm că dată fiind situaţia actuală, de luni, 16 martie, Victoriei 100 se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Bineînţeles că vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne auzim dar mai ales să ne revedem cu bine, cât de curând. Vă mulţumim pentru înţelegere şi multă, multă sănătate fiindcă este cel mai important acum”, a scris solistul.

joseph hadad
joseph hadad

Și celebrul bucătar Joseph Hadad se vede nevoit să închidă afacerea cu restaurantul. ”Din motive ce țin de siguranța și de sănătatea clienților și a angajaților noștrii și că un gest de responsabilitate, vă anunțăm că restaurantul ”Joseph by Joseph Hadad” își suspendă temporar activitatea. Sperăm să revenim la o stare de normalitate, cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a postat el, pe contul de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia

Andreea Damian

Cel mai mare secret al lui Kate Middleton, dezvăluit de un chirurg

Andreea Damian

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Andreea Damian

Cine este iubita lui Alex Bogdan, prezentatorul de la Gopo

Tabu Tabu

Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă și au postat pe Twitter o imagine cu gemenii

Andreea Damian

Scrie un comentariu