Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

AntiDot | Punct și de la Capăt în Creativitate

Sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a librăriilor Cărturești se va vedea live evenimentul „AntiDot. Punct și de la Capăt în Creativitate”, care o are ca invitată pe Alexandra Ușurelu. 

AntiDot. Punct și de la Capăt în Creativitate este un proiect editorial inițiat de Alisa Tarciniu, care vorbește despre elementele, secretele sau obiceiurile unei vieți creative.

Alisa Tarciniu este fotograf și creative coach. Pasionată de cum putem să ne facem viața mai frumoasă, cum putem fi mai buni cu noi și cu cei din jur sau cum putem aduce mai multă lumină în jurul nostru, în proiectul AntiDot, Alisa a plecat în căutarea creativității pentru a împărtăși apoi conversații pline de inspirație cu oameni care trăiesc cu adevărat.

Alexandra Ușurelu este artista care fascinează prin naturalețe, grație și candoare. Ea ne cântă emoțiile pentru ca apoi să ni le dăruiască înapoi sub forma unor cântece care ne aduc lumină în inima și tihnă în suflet. 

Alexandra Ușurelu este însăși îndemnul la armonie, simplitate și blândețe, iar muzica ei ne amintește că frumusețea vine tocmai cele mai mărunte lucruri. Artista cântă poveștile zilelor, emoțiilor sau iubirilor care fac fiecare clipă aparent banală să apară așa cum este ea de fapt – de neprețuit.

Antidot Creativ #2 este despre ce înseamnă pentru Alexandra Ușurelu creativitatea, despre ce o inspiră. Este o poveste despre cum este să călătorești în sufletele oamenilor care îți arată iubire, despre cum te simți când poți auzi și cânta emoțiile, despre ce sunete au oamenii sau lumea din jurul nostru. O întâlnire despre bucuriile, dar și provocările creativității.

Importanța creativității 

De ce este importantă creativitatea în viața de zi cu zi? Pentru că, pur și simplu, face viață sa fie mai plină de sens, de bucurie, de interes. Creativitatea este un mod de a trăi viața punând accent pe originalitate, autenticitate, pe modul unic în care fiecare poate vedea lucrurile și poate face conexiuni neașteptate între idei care aparent nu par a avea ceva în comun.

Creativitatea este despre a trăi și a descoperi extraordinarul din cele mai simple lucruri din viața de zi cu zi. Când ne dăm voie să fim creativi ne simțim ca și când întreaga lume prinde culoare, este plină de viață, de sens, de bucurie.

Cele mai creative persoane găsesc modalități de a depăși obstacolele pentru că le pot vedea ca pe oportunități de a face ceva și nu ca obstacole în calea lor. Creativitatea ne amplifică percepțiile și astfel putem găsi noi modalități de a vedea lucrurile diferit, de a face altfel, de a rezolva probleme mai rapid și mai eficient.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz, şomeră după concediul de maternitate!

Cum bea bere HILARY CLINTON? Foto!

Monica s-a casatorit cu Mr Pink!? Cum a anuntat evenimentul

Copacul plantat ca simbol al prieteniei dintre Donald Trump și Macron a murit

realitatea

Andreea Marin, filmata in timp ce se saruta cu iubitul!

Irina Shayk, prima reacție în contextul războiului din Ucraina. Ce mesaj are rusoaica

Andreea Damian

Scrie un comentariu