Tabu
Image default
FASHION

Topurile metalice, noua tendință pe covorul roșu

O dovadă suplimentară a faptului că îmbrăcămintea „antiglonț” este cea mai durabilă declarație de modă pe covorul roșu, iar Jennifer Lopez tocmai a îmbrățișat tendința.

Jennifer Lopez a devenit cea mai recentă vedetă care a purtat un pieptar, demonstrând că este tendința covorului roșu care pur și simplu nu vrea să se stingă.

Actrița și cântăreața a fost văzută purtând un pieptar albastru cromat la Premiile Elle, marți, unde a urcat și pe scenă pentru a ține un discurs.

Lopez, în vârstă de 54 de ani, arăta strălucitoare (un fapt ajutat de piesa centrală reflectorizante) în timp ce vorbea pe scenă, cu o ținută alcătuită dintr-un top metalic și o fustă neagră cu talie înaltă, cu o fantă până la coapsă, cercei dramatici cu diamante și un clutch negru Tyler Ellis.

Imagine

Atât pieptarul, cât și fusta sunt opera designerului Grace Ling, extrase din colecția de debut din New York Fashion Week, prezentată în septembrie. Cu acest look, Lopez se alătură unui lung șir de femei îmbrăcate cu peptare metalice.

Totul a început – așa cum o fac multe tendințe mari pe covorul roșu – cu , încă din 2020. Actrița a uimit fotografii, internetul și criticii de modă deopotrivă când a ajuns la covorul roșu al Critics’ Choice Awards într-o ținută Tom Ford roz. Pieptarul ei roz aprins este considerat unul dintre cele mai bune înfățișări ale ei, alături de cealaltă incursiune în îmbrăcămintea antiglonț, un corset sculptat Loewe în 2021.

Apropo de corsetele sculptate Loewe, să n-o uităm pe Rihanna, care a purtat o creație roșie Loewe pentru a cânta la Super Bowl la începutul acestui an.

Mai este și Lupita Nyong’o, care a uimit oaspeții la Premiile Tony 2023 în această vară. Și Sydney Sweeney, a cărei ținută pentru GQ Men of the Year Awards 2022 a confirmat că aspectul nu era doar pentru femeile cu sânii mici.

Pieptarurile au revenit și mai populare ca niciodată. Îmbrăcămintea a fost folosită în mod tradițional în Grecia Antică ca o armură din bronz și piele, potrivit publicației de modă L’Officiel USA. În zilele noastre, pieptarurile sunt concepute ca înlocuitori pentru cămășile tradiționale și multe seamănă cu corpurile celor care le poartă.

Imagine

Angela McRobbie, un teoretician și comentator cultural, a declarat pentru The Guardian în 2021 că tendința în creștere reflectă „sentimentul nostru actual de a fi „confruntate” ca femei”. Ea a adăugat că oferă oportunitatea de a „scăpa de așteptările normative” ale organismului stabilite de societate.

Tendința a atins noi culmi în 2023, când a fost purtată de Rihanna, Ellie Goulding și, cel mai recent, Jennifer Lopez.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Damian

Cum a inspirat moda Rebelde o generație pop-punk latino

Andreea Damian

Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza!

realitatea

V4Vintage in imagini pe Tabu.ro

realitatea

Marc Jacobs pentru Marc Jacobs

realitatea

Top 10 filme stylish

realitatea

Scrie un comentariu