Tabu
Image default
LIFESTYLE

Care este culoarea anului 2024. Pantone: „O nuanţă care rezonează cu compasiune, oferă o îmbrăţişare tactilă”

Oamenii pasionați de modă așteaptă, în fiecare an, să fie desemnată nuanța care va fi în trend tot anul. Pantone a dezvăluit joi că Peach Fuzz este culoarea anului 2024.

Nuanţa este descrisă în comunicatul de presă al Pantone ca fiind „o piersică catifelată şi blândă, al cărei spirit atotcuprinzător îmbogăţeşte mintea, corpul şi sufletul. Nuanţa caldă şi confortabilă evidenţiază dorinţa noastră de a fi împreună cu ceilalţi şi sentimentele pe care aceasta le creează”.

De asemenea, Pantone a numit culoarea Peach Fuzz „subtil senzuală”, „sinceră” şi a descris-o „comunicând un mesaj de grijă şi de împărtăşire, de comunitate şi colaborare”.

„Căutând o nuanţă care să reflecte dorinţa noastră înnăscută de apropiere şi conexiune, am ales o culoare care radiază de căldură şi eleganţă modernă. O nuanţă care rezonează cu compasiune, oferă o îmbrăţişare tactilă şi face fără efort legătura între tinereţe şi atemporalitate”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, pe site-ul companiei.

Imagine

Culoarea trebuia să reprezinte unirea ca o comunitate, a declarat Laurie Pressman, vicepreşedinte al Pantone Color Institute, pe site. „Într-o perioadă de tulburări în multe aspecte ale vieţii noastre, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune devine din ce în ce mai puternică, la fel ca şi imaginaţia noastră pentru un viitor mai paşnic”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Vrânceanu Firea și Simona Gherghe își lansează primul album

realitatea

Primul mesaj postat de Romaniţa pe Facebook după tragedie

Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms

Ce tabu are Andreea Mantea legat de sex

Cum arata femeia cu care trebuia sa se insoare Andi Moisescu !

Secretele optimiștilor pentru a rămâne pozitivi și fericiți

Andreea Damian

Scrie un comentariu