Tabu
Image default
FASHION

Trainerii Luxury Academy au realizat prima Consultanta de Imagine

Vineri, 10 Februarie 2017, in prezenta invitatilor: jurnalisti, bloggeri, parteneri, Luxury Academy s-a lansat oficial pe piata din Romania in cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Elite Art Gallery din Piata Natiunilor Unite, Bucuresti.

In cadrul evenimentului, trainerii Luxury Academy, pentru prima oara in Romania, au facut o demonstratie de Total Look, Hairstyle, Consultanta de Imagine si au explicat cat sunt de importante primele secunde in definirea unei imagini a unei persoane.

Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant in Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo si Fondator Luxury Academy declara: “Sunt bucuroasa ca proiectul Luxury Academy se dezvolta in Romania si este o ocazie unica pentru cei care vor sa inceapa o cariera in Fashion System, fie ca opteaza pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanta in Imagine. Luxury Academy ofera posibilitatea celor care  doresc sa invete cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experti in domeniile lor de activitate”.

Manuela Faganelli, presedintele primei agentii din Italia, Gold Black Style Milano, dedicata zonei de lux in Consultanta de Imagine, personal shopper si experiente de Lux, pentru o clientela internationala cu profil inalt, declara: „Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece Romania este o tara in dezvoltare cu mult potential. Sunt foarte fericita sa fac parte din echipa academiei, si cu siguranta aceasta experienta va ramane de neuitat”.

Milo Sabariz, Hairstylist international si formator pentru profesionisti in Italia, Spania si Marea Britanie, a lansat si a revolutionat tehnica proprie de tuns, numita HAIRCHITEKT. In cadrul show-ului a explicat care sunt elementele de care sa tii cont atunci cand alegi o tunsoare, iar Manuela Faganelli a consiliat vestimentar, prezentand Asa DA/Asa NU, explicand de ce si unde sa folosesti anumite haine, croieli in functie de statura, dimensiunile corpului si vestibilitate.

Invitatii prezenti in cadrul evenimentului au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli si Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piata din Romania.

Seara evenimentului s-a incheiat cu un audit in Consultanta de Imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la tinuta vestimentara si forma corpului.

ARTICOLE SIMILARE

Un tatuaj Chanel, vă rog

realitatea

Toamna 2010 la Topshop

realitatea

Alexander Wang la Săptămâna Modei de la New York

realitatea

Christian Louboutin, pantofi omagiu lui Marie Antoinette

realitatea

Săptămâna modei de la Paris

realitatea

Vintage test: Olivia Catană

realitatea

Scrie un comentariu