Home > Fashion > Trenduri 2009 în materie de pantaloni

Trenduri 2009 în materie de pantaloni

Catwalk-urile sunt "împânzite" de diferite modele de pantaloni, designerii facându-i "personajul principal" ai colecțiilor lor.

Jeansii skinny, pantalonii până la gleznă sau pantalonii “harem” au fost alegerile designerilor pentru sezonul de toamnă-iarnă.

Pantalonii scurți au avut și ei un comeback puternic, cu toate că anul acesta se vor purta mai mult pantalonii lungi.

Un nou trend care a revoluționat lumea modei au fost "pantalonii de pijama". Însă nu orice fel de pantaloni, ci doar cei din mătase. Cu siguranță însă acest trend nu va fi acceptat de prea multe femei, chiar dacă unele celebrități precum Jessica Alba, l-au adoptat deja.

Dar ca să abordăm direct subiectul "pantaloni" iată trendurile pentru sezonul de primăvară :

Skinny

Cu toate că nu avantajează orice tip de femeie și ne-am cam plictisit de ei, în fiecare an pantalonii skinny își fac apariția atât pe străzi cât și pe catwalk-uri. Au fost prezenți în colecțiile Burberry Prorsum și Chanel.

Pantalonii scurți

Åži aici nu ne referim la blugii scurți care nu reușesc să acopere tot ce-ar trebui. Aici ne referim la pantalonii scurți din materiale diferite și culori diferite care nu sunt mulați iar lungimea lor poate să varieze. Cu balerini, sau stilletos, pantalonii scurți pot fi o alegere bună atât ziua cât și iarna.
Așa ca puneți mâna pe scrab, pe ceară, poate și pe un stepper și scoteți-vă picioarele la o plimbare "aerisită".

Pantalonii "harem"

De departe cel mai popular tip de pantaloni din prezentările de modă sunt pantalonii "harem". Roz deschis, animal print sau nuanțe “neon”, oricare ar fi culoarea sau modelul, acest tip de pantaloni oferă – pe lângă o gamă variată de modele pentru toate gusturile- lejeritate și posibilitatea de a masca kilogramele în plus adunate de sărbători.
Nu trebuie să ne temem de acest trend atâta timp cât avem o pereche de platforme sau balerini și mizăm pe un top simplu și chic.

Pantalonii până la gleznă

Întotdeauna bineveniți în garderoba fashionistelor mai ales pentru ocazii ai "fancy" (o adeptă fiind și Victoria Beckham), pantalonii până la gleznă vor fi la mare căutare și în sezonul de vară. Așa că porniți căutarea și alegeți-vă o pereche care să se oprească exact la începutul gleznei și combinații-i cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

În final, ca de obicei, moda ne oferă o gamă variată de modele. Fiecare femeie poate găsi măcar un model care să o avantajeze și în același timp să-i ofere posibilitatea de a-i purta în orice circumstanțe, fie ele mai
"fancy" sau mai "casual".

Articole asemanatoare
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică
poziția migrenei
O nouă tendință pe Instagram: poziția migrenei. FOTO
TREND ALERT: Lămâia este noua vedetă fashion a verii, florile sunt out
De la Gucci la Beyonce – cum a fost cucerită moda de costumul roz

Loading...

Comenteaza acest articol

Trenduri 2009 în materie de pantaloni

by realitatea   2 min
0