Tabu
Image default
lifestyle

TUR DE NOAPTE: cum se vinde SEXUL RESPONSABIL

Sexul comercial, însă, nu se vinde atât de ușor. Nu este o meserie și, rareori, este o plăcere. De cele mai multe ori, este o necesitate, o etapă sau o opțiune în viețile unor oameni care au pornit la drum cu puține șanse. Nu te-ai aștepta ca aceștia să fie responsabili pentru sănătatea proprie sau a clienților dar, de la o vreme, cu o mână de ajutor din partea unor organizații binevoitoare, au ajuns să se gândească de două ori la riscurile pe care le implică sexul neprotejat.

O noapte călduroasă de joi a fost cadrul perfect al debutului meu într-o lume pe care nu o cu­nos­cusem și nici nu mi-o ima­ginasem până atunci: o plimba­re cu ambulanța – unitatea mobilă a Asocia­ției Române Anti-SIDA, care oferă servi­cii grupurilor vulnerabile, precum con­su­matorii de droguri, persoanele care practică sexul co­mercial, etnicii rromi sau persoanele fără adă­post.

Echipa ARAS se deplasează cinci zi­le pe săptămână prin o­raș, în zone di­na­inte stabilite, pentru a-și îndeplini sarci­ni­le. Într-una din a­ces­te seri am plecat, la 9 și jumătate, când încă mai era lumină, către sediul ARAS. Aveam ceva emoții imaginându-mi ce avea să ur­me­ze și în ce măsură voi ajunge să cunosc viața de pe străzi într-o singură noapte.

„Nu vorbești cu ei decât întrebată. Nu pleci din raza noastră vizuală fără să anunți înainte. Nu ai voie să atingi seringile colectate de la utilizatorii de droguri“, mi-au spus membrii echipei înainte de plecare. Asta pentru că realitatea de pe străzi poate să surprindă uneori.

ARTICOLE SIMILARE

Bernardo Bertolucci, premiat pentru întreaga carieră la Cannes

realitatea

Funny: caricaturi de vedete

realitatea

Pedro Almodovar și Penelope Cruz la Cannes

realitatea

THE DICTATOR are un mesaj special pentru Romania

Britney și Obama, piratați pe Twitter

realitatea

ADELINA PESTRITU arata superb la piscina! FOTO

2 comentarii

Scrie un comentariu