Home > Lifestyle > Stiri > Uite cine e noua iubita a lui Tudor Chirilă

Uite cine e noua iubita a lui Tudor Chirilă


La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Tudor Chirilă (39 de ani) şi-a refăcut viaţa sentimentală şi pare mai fericit ca oricând. Norocoasa este cu 11 ani mai tânără decât artistul, se numeşte Alexandra Sandu şi e de profesie fotograf şi regizor.

Click! a aflat totul despre iubita misterioasă a lui Chirilă. Tânăra cu care se iubeşte artistul se numeşte Alexandra Lucia Sandu, are 28 de ani şi este din Bucureşti.

Ea a absolvit UNATC, secţia Comunicare Audio-Vizuală şi ar fi putut să ajungă un renumit critic de film, dacă viaţa nu i-ar fi rezervat un alt drum: a descoperit fotografia şi s-a îndrăgostit iremediabil de apartul foto, pe care foarte rar îl lasă din mână. Uşor, uşor şi-a câştigat aprecierea criticilor şi a devenit un nume în domeniu, fotografiile ei fiind foarte apreciate. În septembrie 2009, a lansat cel mai curajos proiect al ei, „Daydreamers”, în care a imortalizat 1.000 de oameni care, cu ochii închişi, visau şi zâmbeau fericiţi.
A ajuns să colaboreze cu nume mari din muzica românească şi să realizeze şedinţe foto profesioniste pentru Eduard Maya, Adela Popescu şi, nu în ultimul rând, Vama, trupa iubitului ei. De altfel, de curând Alexandra a semnat scenariul şi regia celui mai recent videoclip Vama, „Perfect fără tine”.

Articole asemanatoare
tudor-chirila
Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte
Celebritati nascute pe 28 mai!
TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

Comenteaza acest articol

Uite cine e noua iubita a lui Tudor Chirilă

by   1 min
0