Tabu
Image default
lifestyle

Uite cine e noua iubita a lui Tudor Chirilă

‭ioana ginghina si ruxandra

La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Tudor Chirilă (39 de ani) şi-a refăcut viaţa sentimentală şi pare mai fericit ca oricând. Norocoasa este cu 11 ani mai tânără decât artistul, se numeşte Alexandra Sandu şi e de profesie fotograf şi regizor.

Click! a aflat totul despre iubita misterioasă a lui Chirilă. Tânăra cu care se iubeşte artistul se numeşte Alexandra Lucia Sandu, are 28 de ani şi este din Bucureşti.

Ea a absolvit UNATC, secţia Comunicare Audio-Vizuală şi ar fi putut să ajungă un renumit critic de film, dacă viaţa nu i-ar fi rezervat un alt drum: a descoperit fotografia şi s-a îndrăgostit iremediabil de apartul foto, pe care foarte rar îl lasă din mână. Uşor, uşor şi-a câştigat aprecierea criticilor şi a devenit un nume în domeniu, fotografiile ei fiind foarte apreciate. În septembrie 2009, a lansat cel mai curajos proiect al ei, „Daydreamers”, în care a imortalizat 1.000 de oameni care, cu ochii închişi, visau şi zâmbeau fericiţi.
A ajuns să colaboreze cu nume mari din muzica românească şi să realizeze şedinţe foto profesioniste pentru Eduard Maya, Adela Popescu şi, nu în ultimul rând, Vama, trupa iubitului ei. De altfel, de curând Alexandra a semnat scenariul şi regia celui mai recent videoclip Vama, „Perfect fără tine”.

ARTICOLE SIMILARE

Lungul drum al carnivorului către vegan raw

realitatea

5 destinații inedite de Valentine’s Day

realitatea

Kate Winslet l-a parasit pe Sam Mendes

realitatea

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

TABU: Bolile psihiatrice / BEBELUS injunghiat de 90 de ori

Sandra Bullock nu mai adoptă copiii lui Jesse James

realitatea

Scrie un comentariu