Tabu
Image default
FASHION

Ultimul stil de modă adoptat de generația Z: „Soția de mafiot”. Cum se îmbracă tinerele

 

Hainele grele de blană, pielea lucioasă, imprimeurile leopard și bijuteriile masive de aur fac parte din ultimul trend de modă adoptata de tinerii generației Z numit „estetica soției mafiotului”.

 

Popularitatea acestui stil pare a fi legată de serialul TV „Clanul Soprano”, difuzat pentru prima dată în ianuarie 1999. Pentru a sărbători cei 25 de ani, HBO a lansat un cont oficial TikTok cu recapitulări condensate de 25 de secunde ale tuturor celor 86 de episoade, scrie The Guardian.

O întreagă nouă generație, ai cărei mulți membri nici măcar nu erau născuți când emisiunea a fost difuzată prima dată, au descoperit astfel un nou stil.

Pe platforma de shopping second hand Depop, căutările pentru imprimeuri „leopard” au crescut cu 213%, iar cererile pentru cercei masivi de aur au cunoscut o creștere cu 70%, pentru că cei generația Z și Alpha încearcă să imite stilul Carmelei Soprano și al Adrianei La Cerva.

Imagine

Regizorul Francis Ford Coppola s-a implicat chiar și el în poveste, și a postat pe Instagram o imagine cu sora sa, Talia Shire, scăldată în diamante în rolul Connie Corleone și cu Diane Keaton purtând perle în rolul lui Kay din Nașul, cu mențiunea “Auzim că „estetica soției mafiotului” revine …”.

Nu se face referire doar la personajele fictive. Fiica criminalului condamnat și șeful familiei criminale Gambino, John Gotti, Victoria Gotti – care se pare că își bazează hainele strălucitoare și părul lung și dezordonat blond pe designerul italian Donatella Versace – este aclamată ca lider de stil.

Și imaginile cu Reneea Graziano, fiica lui Anthony Graziano, fostul consilier al familiei Bonanno, care joacă în reality show-ul Mob Wives, apar în numeroase colaje.

Imagine

Săptămâna trecută, Nunzia Giuliano, fiica șefului mafiei din anii ’80, Carmine Giuliano, chiar a intrat în trend lansând un parfum numit după tatăl ei.

Primul lot „O Liò”, o abreviere a poreclei sale „O Lione”, s-a epuizat în câteva zile. „Prin achiziționarea acestui parfum, arătați respect tatălui meu, pentru că ați primit respectul său”, a spus Giuliano într-un videoclip către cei 15.000 de urmăritori ai săi.

Stilul a fost adoptat imediat și de utilizatorii TikTok, precum Clare Longrigg, autoarea cărții Mafia Women.

Juliet Polcsa, designerul de costume pentru Clanul Soprano, descrie interesul crescut pentru stilul Carmelei Soprano ca fiind „de lăudat, dar uluitor”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Susan Sarandon, Jane Fonda si Sigourney Weaver sfideaza varsta in V magazine

realitatea

Lily Cole, pe coperta Playboy Franța

realitatea

Linie de lenjerie bărbătească Alexander McQueen

realitatea

Ținute de vară | Combinații irezistibile de culori

Andreea Damian

Segway de la Chanel

realitatea

Campanie de sustinere a lui John Galliano. Moda nu se suspenda!

realitatea

Scrie un comentariu