Home > Lifestyle > Un bilet scris de Kurt Cobain, in care isi face sotia praf, a fost PUBLICAT

Un bilet scris de Kurt Cobain, in care isi face sotia praf, a fost PUBLICAT

Un bilet descoperit în portofelul rockerului Kurt Cobain, ce conţine un text răutăcios la adresa soţiei sale, Courtney Love, a fost publicat recent de poliţia din Seattle. Poliţiştii americani au descoperit acest bilet în timp ce investigau circumstanţele în care Kurt Cobain a murit în urmă cu 20 de ani, însă l-au publicat abia în urmă cu câteva zile, informează contactmusic.com.

Biletul sugerează faptul că rockerul american şi soţia sa se certaseră de curând, însă nu se ştie deocamdată dacă solistul trupei Nirvana i-a prezentat lui Courtney Love acel bilet. “Kurt Cobain, o iei în căsătorie pe Courtney Michelle Love drept soţie legală şi distrusă. Chiar dacă ea este o căţea cu acnee, care îţi cheltuie toţi banii pe droguri şi preacurveşte…”, se afirmă în acel bilet.

Biletul, scris pe o bucată de hârtie provenind dintr-un hotel din San Francisco, are un ton complet diferit de cel scris de Kurt Cobain cu puţin timp înainte de a se sinucide, în care spunea că Love era “o zeiţă de nevastă” care “transpiră ambiţie şi empatie”. O reanalizare recentă a cazului i-a determinat pe anchetatorii americani să ajungă la concluzia că rezultatul anchetei iniţiale, potrivit căruia moartea lui Kurt Cobain a fost de fapt o sinucidere, era unul corect. Rockerul s-a sinucis împuşcându-se, după ce luase în prealabil o doză letală de heroină, în 1994, la vârsta de 27 de ani.

Articole asemanatoare
Cardiganul verde al lui Kurt Cobain s-a vândut cu 334.000 de dolari la licitație
O persoană moare prin sinucidere la fiecare 40 de secunde, potrivit Organizației Mondială a Sănătății
În Berlin femeile vor plăti cu 21% mai puțin decât bărbații pentru transportul public
Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

Comenteaza acest articol

Un bilet scris de Kurt Cobain, in care isi face sotia praf, a fost PUBLICAT

by   1 min
0