Home > Fashion > Un critic de moda o face praf pe Delia Antal: “Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX”

Un critic de moda o face praf pe Delia Antal: “Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX”

Pe criticul de moda Alin Galatescu il paste un proces de toata frumusetea, dupa ce a comentat in termeni duri aparitia actritei Delia Antal pe covorul rosu, la Premiile Gopo.

“Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX, cu sani prea mari si pielea alba”, a caracterizat Alin Galatescu tinuta cu care Delia a aparut la eveniment. Deranjata de aceasta remarca, actrita, care a purtat la premiile Gopo o rochie lunga, mov, cu pene in partea de sus, a reactionat. “Eu tin cont de sfaturile vestimentare pe care le primesc de la stilistul meu de la Londra!
Daca domnul Galatescu sau oricare alt critic de moda au ceva de comentat la adresa mea si imi lezeaza imaginea prin ceea ce declara, nu pot decat sa-i ignor sau, daca sar calul – cum s-a intamplat in acest caz, sa-i actionez in instanta!”, a declarat, suparata, Delia Antal. “Galatescu e diletant! Niciun critic de moda nu asociaza o femeie cu o proxeneta, nu insulta sau discrimineaza, ci se rezuma la a emite judecati de valoare despre imbracaminte! El nu a criticat tinuta mea vestimentara, ci a facut atac direct la persoana mea!”, a adaugat actrita, platind, astfel, cuvintele grele pe care i le adresase Alin.

Articole asemanatoare
D’ORA la Bucuresti
Vedetele se roaga la Sfantul Nectarie Taumaturgul / Cum a ramas gravida CRISTINA SPATAR

Comenteaza acest articol

Un critic de moda o face praf pe Delia Antal: “Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX”

by   1 min
0