Home > Agenda > stiri > Un cuplu britanic a divorțat pe perioada Campionatului de Fotbal

Un cuplu britanic a divorțat pe perioada Campionatului de Fotbal

Ea e însărcinată și mai este puțin timp până va aduce pe lume un copil, iar el este extrem de pasionat de fotbal. Așa că, Hayley Fox și Rob Holland au hotărât să divorțeze pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal pentru a nu ajunge în pragul nebuniei unul lângă celălalt.

Imediat ce au luat această decizie, Hayley, în vârstă de 23 de ani, s-a mutat la mama ei, la 100 de kilometri de apartamentul conjugal, iar Rob a transformat casa într-un sanctuar dedicat fotbalului unde el și prietenii lui se uită în continuu la meciuri și beau muuuultă bere. Rob este atât de pasionat de sportul rege încât nu îi acordă nici cea mai mică atenție soției însărcinate atunci când urmărește un meci important. Aceasta îi tolerează de obicei pasiunea, dar dereglările hormonale din timpul sarcinii o făceau să-și piardă mințile atunci când soțul nu-i făcea pe plac.

Cei doi se vor reuni imediat după finala Campionatului Mondial și spun că sunt extrem de fericiți că au luat această decizie pentru că, altfel, și-ar fi pus relația în pericol și s-ar fi certat în fiecare zi. 

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Loading...

Comenteaza acest articol

Un cuplu britanic a divorțat pe perioada Campionatului de Fotbal

by realitatea   1 min
0