Tabu
lifestyle

Un cuplu britanic a divorțat pe perioada Campionatului de Fotbal

Ea e însărcinată și mai este puțin timp până va aduce pe lume un copil, iar el este extrem de pasionat de fotbal. Așa că, Hayley Fox și Rob Holland au hotărât să divorțeze pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal pentru a nu ajunge în pragul nebuniei unul lângă celălalt.

Imediat ce au luat această decizie, Hayley, în vârstă de 23 de ani, s-a mutat la mama ei, la 100 de kilometri de apartamentul conjugal, iar Rob a transformat casa într-un sanctuar dedicat fotbalului unde el și prietenii lui se uită în continuu la meciuri și beau muuuultă bere. Rob este atât de pasionat de sportul rege încât nu îi acordă nici cea mai mică atenție soției însărcinate atunci când urmărește un meci important. Aceasta îi tolerează de obicei pasiunea, dar dereglările hormonale din timpul sarcinii o făceau să-și piardă mințile atunci când soțul nu-i făcea pe plac.

Cei doi se vor reuni imediat după finala Campionatului Mondial și spun că sunt extrem de fericiți că au luat această decizie pentru că, altfel, și-ar fi pus relația în pericol și s-ar fi certat în fiecare zi. 

ARTICOLE SIMILARE

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

realitatea

Michael Jackson, omagiat la B-™ESTFEST!

realitatea

De ce crește BitDefender

realitatea

PISTRUIATUL: “Sergiu Nicolaescu era un om respingator!”

Mica Ecologie – Puțini am fost, mulți am rămas

realitatea

J Lo nu vrea ca Marc Antony să o vadă când face sex

realitatea

Scrie un comentariu