Tabu
Image default
CULTURESlider

Undă verde de la Netflix. The Crown va avea un prequel

Prequel-ul The Crown va urmări familia Windsor de la moartea Reginei Victoria până în anul 1947.

Mai sunt câteva luni de așteptat înainte de a putea descoperi în sfârșit penultimul sezon The Crown, al cincilea, pe Netflix, dar showrunnerul său, Peter Morgan, nu pierde timpul: este deja la lucru la un viitor spin-off al multi-premiatului serial. Pe 8 aprilie, Variety a confirmat că Left Bank, compania de producție creditată pentru a aduce pe micul ecran viața familiei Windsor, este în discuții cu gigantul de streaming pentru un prequel care să urmărească viețile strămoșilor Reginei din 1901 până în 1947.

Începe o nouă eră

Mai precis, această dramă încă fără titlu se va deschide odată cu moartea reginei Victoria, stră-străbunica reginei Elisabeta a II-a, pentru a se extinde până la nunta Prințesei Elisabeta cu Philip Mountbatten în 1947, a căror nuntă au fost punctul de plecare pentru primul sezon din The Crown. Dar, spre deosebire de acesta, care înfățișează domnia de 70 de ani a Elisabetei, spin-off-ul va explora domniile succesive relativ scurte a patru regi: Edward al VII-lea (1901-1910), George al V-lea (1910-1936), Edward al VIII-lea (1936) și George al VI-lea(1936-1952).

Platforma de streaming nu are încă undă verde oficială pentru prequel, dar este mai mult ca sigur că va căuta să urmeze serialul The Crown. Numai în prima săptămână a sezonului 4, aproape 30 de milioane de telespectatori au urmărit interpretarea Emmei Corrin în rolul prințesei Diana. Este sigur că interpretarea lui Elizabeth Debicki va atrage alte milioane.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan a devenit mămică. Ce nume a ales actrița pentru fiul ei

Andreea Damian

Cine este noul iubit al lui Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”

Andreea Damian

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Cum îi răspunde Chris Rock lui Will Smith după ce a fost pălmuit la gala Premiilor Oscar

Andreea Damian

BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Scrie un comentariu