Tabu
Image default
lifestyle

UNVEILED: Meet the Makers Behind the Labels

Sâmbătă și duminică, 26 – 27 martie 2011, între orele 12:00 – 20:00, Home Mătăsari (str. Mătăsari, nr. 17) va fi gazda celei de-a doua ediții a târgului de modă UNVEILED – singurul eveniment dedicat tinerilor designeri români, aflați la început de drum.

Evenimentul va debuta vineri, 25 martie, de la ora 20:00, cu prezentarea câtorva dintre ținutele pe care urmează să le găsiți in cadrul târgului și continuă cu o expoziție de fotografie de modă a zece artiști novici, totul intr-o ambianță special concepută de echipa Val Decor.

Sub îndemnul “Meet the makers behind the labels”, Diana Flore, Florina Farcas, Carmen Chereceș, Raluca Popa, Sergiu Chihaia, Alina Ene, Alexandra Ivașcu, Ionuț Alexandru Botez, Andreea Alina Popescu, Anamaria Silea – Suț, Ioana Ciolacu Miron și Florentina Giol vă așteaptă cu nerăbdare pentru a vă spune povestea din spatele noilor coleții.

Cele două zile de târg vor sta sub semnul autenticității, fie că vorbim despre design vestimentar, fotografie de modă sau elemente de design interior, toate sunt realizate cu pasiune și dedicare de către cei mai tineri și talentați artiști.

Cu o experiență de peste 6 in amenajări interioare, echipa Val Decor, reprezentată de Alia Bakutayan și Daniel Tufiș, este invitata noastră specială pentru a desavarși aspectul creativ si nonconformist al evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

Elton John regretă că și-a pierdut virginitatea prea târziu

realitatea

Simboluri LGBT – Triunghiul Roz

realitatea

Kate Moss se face DJ pentru o sumă de bani uriaşă!!!

realitatea

Edward Norton, după gratii

realitatea

Un “gentleman”: GERARD BUTLER despre PRIMA PARTIDĂ DE SEX cu MĂDĂLINA GHENEA!

Nuntă regală în Luxemburg: Ducele moştenitor s-a căsătorit religios!

Scrie un comentariu