Tabu
Image default
lifestyle

Vara asta iesim cu bicicletele si aducem arta in strada!

Cu romanian papergirl, Bucureștiul intră pe filiera de distribuție a artei în stradă alături de Berlin, New York, Cape-Town.

Ideea proiectului este aceea de a aduce arta către public într-un alt fel decât normal; să surprindem oamenii și să îi aducem în contact cu arta în viața de zi cu zi.
Papergirl este distribuit asemeni unui ziar dar nu este editat și printat ca un ziar. „Ziarul” pe care îl distribuim constă în lucrări de artă rulate împreună. Dacă desenezi, pictezi, faci colaje, fotografii sau altă formă de artă vizuală ce folosește că suport hârtia sau orice altceva ce îți permite să îl rulezi, trimite-ne lucarea ta până la 1 iulie fie prin poștă, fie adu-o personal la adresa de distribuție.

Nu există limitări în ceea ce privește formatul, subiectul sau cantitatea lucrărilor trimise, prin urmare, rolele vor conține lucrări originale, printuri și fotografii deopotrivă. Înainte ca rolele de artă să fie distribuite, toate lucrările strânse pot fi văzute într-o expoziție ce durează două săptămâni, în august. Toate lucrările strânse vor fi distribuite în stradă la finalul expoziției. Ne place să facem cadouri. Dacă ne împărtășești plăcerea, te așteptăm alături de noi! Înscrie-te în proiect pe [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

Istoria din spatele știrii “se-nchide Tabu- la Optimism 2010

realitatea

CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

MONICA BELLUCCI sfideaza varsta la PLAJA, topless! 46 de ani – imagini fantastice!

realitatea

Uite cum arata Alexandra Stan la 15 ani!

Top filme si seriale de Craciun pe canalele Viacom

realitatea

Jennifer Love Hewitt apelează la ordinul de restricție

realitatea

Scrie un comentariu