Home > What's hot > VERDICT 13-0: Ponta a plagiat!

VERDICT 13-0: Ponta a plagiat!

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a dat verdictul în cazul analizării lucrării lui Victor Ponta. El recomandă retragerea titlului de doctor pentru premierul României, anunţă Realitatea TV.

În decizie se arată că “85 de pagini din 307 ale lucrării au fost extrase din opere ale unor autori, copiate cuvânt cu cuvânt, fără a se menţiona sursa citată”. Decizia Consiliului a fost luată cu 13 voturi pentru şi 0 împotrivă.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a fost personal la şedinţa Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare pentru a le explica membrilor că NU au dreptul să analizeze acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. Liviu Pop susţine că de această sarcină trebuie să se ocupe Consiliul Naţional de Etică.

Premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat, conform revistei Nature, care susţine că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă indicând faptul că mai mult de jumătate din teza sa de doctorat privind Curtea Penală Internaţională ar conţine texte copiate, informează sursa citată.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare
Exclusiv! Interviu DACIANA SARBU pentru TABU
Adevarul despre dezbaterea dintre PONTA si IOHANNIS! Sigur nu v-ati fi asteptat la asta!!!
E sigur! IOHANNIS nu merge la dezbatere TV cu PONTA! Iata de ce!
Lista candidatilor la alegerile prezidentiale / MARI SURPRIZE: intra Melescanu, se pregatesc Oprescu si Crin Antonescu

Loading...

Comenteaza acest articol

VERDICT 13-0: Ponta a plagiat!

by   1 min
0