Home > What's hot > Inca un CAMPION ROMAN UMILIT in spoturile publicitare pentru OLIMPIADA! Afla cine!

Inca un CAMPION ROMAN UMILIT in spoturile publicitare pentru OLIMPIADA! Afla cine!

Incredibil! Dupa gafa din clipul publicitar cu Catalina Ponor, apare si clipul cu marele gimnast Marian Dragulescu. Lasat in afara lotului pentru Londra – decizie controversata! -, Marian are si  rolul sau intr-un mesaj de tip advertorial. Numai ca, pe “burtiera” spotului, este titrat halucinant “Marian Dragulescu, MULTIPLU CAMPION OLIMPC”!!! Cutitul este rasucit dureros in rana: nu numai ca nu a fost selectionat pentru Londra, dar ii sunt si atribuite in mod superficial si profund eronat,  performante pe care, din pacate, nu le-a obtinut niciodata. MARIAN DRAGULESCU are in palmaresul de la Olimpiade un argint la sol si doua medalii de bronz (la sarituri si cu echipa), toate obtinute la Atena, in 2004. Evident, nu este vina sportivului ca este prezentat “MULTIPLU CAMPION OLIMPIC”, ci a realizatorilor spotului, care nu s-au documentat. Pacat, fiindca se distorsioneaza imaginea unui mare sportiv, multiplu campion …mondial (8 titluri) si european (9 titluri), insa niciodata campion olimpic!

Sa vedem daca si de asta data vom primi o explicatie “stilistica”, daca vor mai fi invocate semne de punctuatie invizibile sau daca vom fi acuzati ca “ponegrim” sportivii!

 

Articole asemanatoare
E gravida! Fosta sotie a unui mare sportiv roman arunca bomba
VIRGINA la 29 de ani. Vedeta nu crede in sex inainte de casatorie
Programul romanilor la OLIMPIADA (Ziua 4, Marti) / FINALA la gimnastica feminin pe ECHIPE
Programul romanilor la Olimpiada: SAMBATA si DUMINICA

2 Responses

  1. Larisa

    Locuri de munca absolut serioase! 
    Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
    Detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  larisa.nichitus@yahoo.com

Comenteaza acest articol

Inca un CAMPION ROMAN UMILIT in spoturile publicitare pentru OLIMPIADA! Afla cine!

by realitatea   1 min
2