Tabu
What's hot

Inca un CAMPION ROMAN UMILIT in spoturile publicitare pentru OLIMPIADA! Afla cine!

Incredibil! Dupa gafa din clipul publicitar cu Catalina Ponor, apare si clipul cu marele gimnast Marian Dragulescu. Lasat in afara lotului pentru Londra – decizie controversata! -, Marian are si  rolul sau intr-un mesaj de tip advertorial. Numai ca, pe “burtiera” spotului, este titrat halucinant “Marian Dragulescu, MULTIPLU CAMPION OLIMPC”!!! Cutitul este rasucit dureros in rana: nu numai ca nu a fost selectionat pentru Londra, dar ii sunt si atribuite in mod superficial si profund eronat,  performante pe care, din pacate, nu le-a obtinut niciodata. MARIAN DRAGULESCU are in palmaresul de la Olimpiade un argint la sol si doua medalii de bronz (la sarituri si cu echipa), toate obtinute la Atena, in 2004. Evident, nu este vina sportivului ca este prezentat “MULTIPLU CAMPION OLIMPIC”, ci a realizatorilor spotului, care nu s-au documentat. Pacat, fiindca se distorsioneaza imaginea unui mare sportiv, multiplu campion …mondial (8 titluri) si european (9 titluri), insa niciodata campion olimpic!

Sa vedem daca si de asta data vom primi o explicatie “stilistica”, daca vor mai fi invocate semne de punctuatie invizibile sau daca vom fi acuzati ca “ponegrim” sportivii!

 

ARTICOLE SIMILARE

Dieta Andreei Banica

BIANCA DRAGUSANU – sora ei, OANA, e mai frumoasa ca ea! FOTO!

realitatea

Prinţul Harry se pregăteşte de NUNTĂ

Celebrity Make-up: Cameron Diaz în filmul “The Counselor”

ANDREEA TONCIU: Imagini de la operatia estetica facuta la nas!

Dupa Esca, si Andreea Berecleanu a plans in direct, in timp ce prezenta stirile!

2 comentarii

Violeta Popa 2 August 2012 at 15:34

hai, ca nu dureaza mult sa schimbati o “burtiera” la montaj!

Răspunde
Larisa 4 November 2014 at 11:42

Locuri de munca absolut serioase! 
Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  [email protected]

Răspunde

Scrie un comentariu