Home > Lifestyle > IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!

IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!

Evenimentul anului în showbizul indian, nunta surorii lui Salman Khan, Arpita, a adus o mare surpriză. Încă din perioada pregătirilor răsuflase informaţia că actorul a trecut pe lista de invitaţi numele tuturor femeilor care i-au fost iubite, aşa că nimeni nu se aştepta la o ceremonie liniştită. Însă ce s-a întâmplat a fost un şoc.

IULIA VANTUR a fost invitata de Salman Khan in India, la nunta surorii acestuia, Arpita. IULIA Credea ca, in sfarsit, a venit si pentru ea clipa cea mare si va fi ceruta de nevasta…

Dar, in mijlocul petrecerii, luat de val şi ameţit de băutură, Salman Khan a decis să renunţe, la rându- i, la burlăcie şi a cerut- o de nevastă pe actriţa Katrina Kaif, una dintre fostele sale iubite. În mod uluitor, aceasta l-a refuzat, spunându-i că a acceptat deja să devină soţia unui alt actor, Ranbir Kapoor. Momentul a fost cu atât mai şocant, cu cât s-ar fi petrecut sub ochii Iuliei Vântur, de-spre care presa din India susţine că a fost la nuntă, unde Salman a prezentat-o tuturor ca iubita lui.

Deocamdată, starul de la Bollywood nu şi-a explicat ieşirea stranie, dar presa din ţara lui speculează că fie va da vina pe aburii alcoolului, fie va spune că a fost o glumă… Oricum, puţin probabil ca această glumă să fi fost gustată de Iulia.

Casă şi maşină, dar de nuntă pentru sora lui

Starul de la Bollywood a fost un model de generozitate la nunta Arpitei. Pe lângă că a suportat toate cheltuielile legate de fastuoasa petrecere ţinută la Palatul Falaknuma, Salman şi-a copleşit sora cu cadouri. Cele mai valoroase daruri au fost, de departe, un apartament de lux în valoare de 3.500.000 de dolari, situat într-un cartier rezidenţial din Mumbai, şi o limuzină Rolls-Royce Phantom 2014, care a costat aproape un milion de dolari. Salman a plătit şi pentru cazarea tuturor invitaţilor la nuntă, inclusiv a Iuliei, căreia se pare că i-a rezervat un apartament superluxos într-un hotel de 5 stele.

Articole asemanatoare
iulia vantur sexy
Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
iulia vantur sexy
Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?

1 Response

  1. Pingback : IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India! | Femininne

Comenteaza acest articol

IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!

by   1 min
1