Tabu
Image default
What's hot

CINE e LAVINIA (12 foto), femeia care, se pare, a stricat casnicia lui BANICA JR cu ANDREEA MARIN

În 2011, Ştefan Bănică ar fi avut, conform www.cancan.ro, o aventură amoroasă cu sosia Zânei, Lavinia Pârva, iar asta se pare că a fost începutul sfârşitului. Cu toate că au încercat să facă faţă împreună acuzelor, în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea. Chiar daca Banica nici nu a negat, nici nu a confirmat aventura cu Lavinia Pârva, cert este că acest scandal le-a zdruncinat căsnicia! Totul a fost dat în vileag în toamna anului 2011, iar Andreea Marin a încercat pe cât posibil să-şi apere mariajul.

A mers cu Ştefan Bănică Jr. la Mihai Gâdea în emisiune unde au vorbit despre relaţia şi poziţia lor, dar fără să dea prea multe detalii deste scandalul în care erau implicaţi. Cei doi au explicat că vor să-ţi ţină viaţa personală departe de ochii lumii, chiar dacă sunt persoane publice.

“Nu avem nimic împotriva celor care fac acest lucru, dar e alegerea noastră și trebuie să ții cont de ea. Suntem doi oameni maturi care știm ce vrem, care ne-am luat fără acordul presei mondene. E mai sănătos pentru familia noastră”, a fost declarația familiei Marin-Bănică.

Episodul cu Lavinia Parva a fost destul de ciudat. Se pare ca Banica si Lavinia au fost vazuti intrand intr-un bloc, presa a prins de veste, Lavina a iesit prim dupa cateva ore, a vazut fotoreporterii, i-a dat un SMS lui Banica – “Nu iesi!”, Banica si-a chemat un amic, apoi, dupa alt interval de timp, ar fi iesit impreuna cu acesta din cladire, “la alibi”.

Lavinia Parva este cantareata si s-a remarcat, alaturi de Doinita, in fosta trupa Spicy. Cele doua s-au despartit, iar acum Lavinia canta solo. Lvinia a mai avut o relatie cu fotbalistul Ianis Zicu.

Surse foto: Libertatea, FHM, Maxim, alte surse

ARTICOLE SIMILARE

HOROSCOP erotic – Noiembrie

Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

RESTART dupa chef – leac impotriva mahmurelii

Oana Roman, motivul uluitor care o impiedica sa se marite!

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

realitatea

LAURA COSOI, probleme MARI DE SĂNĂTATE din cauza regimului alimentar!

Scrie un comentariu