Home > Agenda > stiri > ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea, zilele trecute,  când a vorbit despre divorţul ei de Ştefan Bănică jr, actualul soţ al Andreei  Marin. Mai în glumă, mai în serios, diva a afirmat că s-a despărţit de acesta  pentru că artistul a cântat la propria nuntă.

Mihaela Rădulescu a declarat în emisiunea “Alegerile Mihaelei”, pe care o  prezintă la Realitatea TV, că unul dintre motivele pentru care a divorţat de Ştefan Bănică jr a fost că acesta a cântat la nunta lor. Afirmaţia a fost făcută într-o notă de umor, după ce diva a aflat de la Delia Matache, invitata ei, că printre artişti există o superstiţie: cel care cântă la propria-i nuntă ajunge  să divorţeze.

Deşi Mihaela Rădulescu a făcut referire la Ştefan Bănică jr, actualul soţ al  Andreei Marin, “Zâna” s-a ferit să intre într-o dispută cu eterna ei rivală. Întrebată de reporterii Libertăţii ce părere are despre afirmaţia Mihaelei,  Andreea Marin s-a rezumat la a răspunde: “Înseamnă că sunt o norocoasă. În  schimb, în familia noastră se cântă în fiecare zi, şi asta nu e o glumă, ci un  adevăr de care ne bucurăm!”
Mai mult: Andreea Marin, despre motivul divorţului Mihaelei Rădulescu de Ştefan Bănică jr: «Eu sunt o norocoasă» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică
lavinia si stefan banica
Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an
Stefan-Banica
Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

by realitatea   1 min
0