Home > Agenda > stiri > ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea, zilele trecute,  când a vorbit despre divorţul ei de Ştefan Bănică jr, actualul soţ al Andreei  Marin. Mai în glumă, mai în serios, diva a afirmat că s-a despărţit de acesta  pentru că artistul a cântat la propria nuntă.

Mihaela Rădulescu a declarat în emisiunea “Alegerile Mihaelei”, pe care o  prezintă la Realitatea TV, că unul dintre motivele pentru care a divorţat de Ştefan Bănică jr a fost că acesta a cântat la nunta lor. Afirmaţia a fost făcută într-o notă de umor, după ce diva a aflat de la Delia Matache, invitata ei, că printre artişti există o superstiţie: cel care cântă la propria-i nuntă ajunge  să divorţeze.

Deşi Mihaela Rădulescu a făcut referire la Ştefan Bănică jr, actualul soţ al  Andreei Marin, “Zâna” s-a ferit să intre într-o dispută cu eterna ei rivală. Întrebată de reporterii Libertăţii ce părere are despre afirmaţia Mihaelei,  Andreea Marin s-a rezumat la a răspunde: “Înseamnă că sunt o norocoasă. În  schimb, în familia noastră se cântă în fiecare zi, şi asta nu e o glumă, ci un  adevăr de care ne bucurăm!”
Mai mult: Andreea Marin, despre motivul divorţului Mihaelei Rădulescu de Ştefan Bănică jr: «Eu sunt o norocoasă» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN despre divortul lui BANICA de MIHAELA RADULESCU

by realitatea   1 min
0