Tabu
PEOPLESlider

Vica Blochina le face praf pe femeile care-și fac iubiți mai tineri

Vica Blochina atacă femeile care caută iubiți tinerei. Vedeta are o părere proastă despre cele care fac parte din această categorie și le-a avertizat că o să sufere, pentru că astfel de relații nu o să dureze.

Aceste persoane nu vor să îmbătrânească și au nevoie de cineva care să le facă să se simtă ca la prima tinerețe, deși vârsta lor este una mult mai înaintată.

Vica Blochina atacă femeile care caută iubiți tinerei. „O prietenă foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea având 50, el 22. Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine. Că ea îl pedepsește, ea țipă, ea îl ceartă,  îi cumpără haine… Deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama.

Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr… Alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică”, a spus Vica Blochina în emisiunea „Femeia deasupra”, disponibilă pe YouTube.

Cu toate acestea, Vica Blochina consideră că din acest gen de relații, femeile au cel mai mult de suferit. Băieții învață de ele, profită de beneficiile pe care le primesc și apoi pleacă să-și trăiască viața.

„Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19… Păi, dacă era o femeie cu viață normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi.

Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare – ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei. Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă. După ce se maturizează lângă ea – a învățat, a supt ce era de supt despre viață – pa, la revedere. În asemenea situație, femeile au de suferit. Aceste relații nu au o lungă durată”, a completat Vica Blochina.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Denis Roabeş, noul antrenor de la Vocea României

Andreea Damian

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima oară, la 43 de ani

Andreea Damian

Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

realitatea

Se întoarce Walker, poliţistul texan

Andreea Damian

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

Tabu Tabu

Deși bogăția este în creștere, lumea a ajuns la cel mai mic nivel de fericire din ultimii zece ani

realitatea

Scrie un comentariu