Tabu
Image default
Concurs

Votează cea mai șic husă pentru laptop!

O adevărată fashionistă are grijă să-și îmbrace laptopul într-o husă specială, care să se potrivească eventual cu poșeta și cu pantofii. HP și Tabu au ales 5 dintre cei mai promițători tineri designeri ai momentului pentru a crea fiecare câte un model de husă pentru laptopul HP Pavilion dv5 lansat de HP.

Ei sunt Carla Szabo, Ana Maria Cornea, Andreea Bădală, Corina Vlădescu și Lucian Broscățean.

 1. Husa sensibilă cultural By Carla Szabo –  voteaza
 ,,O husă sensibilă cultural pentru oameni cu cultura sensibilității’’.
Designul face parte din proiectul Folk Attack al Carlei Szabo.
,, Conceptul se bazează pe preluarea și actualizarea iconurilor tradiției populare românești în cheia tradiției noilor tehnologii’’. Materiale: Exterior: material textil imprimat digital (etamină de goblen / lână / sintetic, texturat )
Interior: căptușeală antișoc; material sintetic.
 Aspect: iz de obiect tradițional

Carla Szabo
Este născută la Oradea. Absolventă a Academiei de Artă „Nicolae Grigorescu“, București, secția Design. După o carieră de art director în publicitate, a început să lucreze ca freelancer în domeniul designului grafic, de obiect și al amenajărilor interioare. A colaborat cu aproape toate revistele de fashion din România pe proiecte de design vestimentar. Atelierul său, situat în inima Bucureștiului, este încărcat de personalitate. A dezvoltat conceptul Zebra Society, iar în prezent, o găsiți pe Carla în buticul din Pasajul Francez nr. 2 de pe Lipscani sau pe site-ul propriu.

2. Husa Anei Maria Corneavoteaza
,,E in 3D, relief și am folosit materiale nu foarte convenționale, e un amestec de desen cu tot felul de atașamente, acolo unde este desenat cd-ul există un compartiment special de depozitat cd-ri, apoi există spațiu pentru creioane colorate… în momentul în care avem nevoie de ceva de scris, husa ne salvează! …

Ana Maria Cornea
Este din Brașov, dar locuiește în București de 6 ani. A terminat Liceul de Arte – Brașov, apoi Academia de Arte plastice, secția Design vestimentar și are un master în design de accesorii la Facultatea de Artă din Iași. A avut numeroase expoziții de pictură și grafică în țară și străinătate. Lucrează ca stilist pentru J’adore, Styler, Superbebe și a avut colaborări și cu revista Tabu. În ianuarie 2008, a primit Premiul pentru cel mai bun tânăr designer, în cadrul Galei Euforia. Este ancorată în multe proiecte, „dar designul vestimentar și stilismul sunt viața mea…

3. Husa Andreei Badalavoteaza

Este despre ,,Imaginile vechi despre viitor (care între timp a devenit trecut) și de fapt cam toate imaginile despre viitor în general, sunt legate de tehnologie. Åži întotdeauna tehnologia este înfățișată rece, uneori răzbunătoare. În viziunea mea ea este organică, vie; ne îmbracă și ne înconjoară ca o a doua natură’’. 

Andreea Bădală
Este absolventă a Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design (departament de studiu – Arte Textile – Modă) și a London College of Fashion (Diplomă în Pattern Technology). În România a lucrat cu Venera Arapu, ca assistent designer, iar apoi a făcut stagii la Londra, la Tata-Naka și la Richard Nicoll (colecția toamnă-iarnă 2008/2009). Creează sub propriul nume și brand.

4. Husa Corinei Vlădescu voteaza
,, Este un omagiu adus unei genți cult (Chanel clasic) reinterpretată și personalizată de circuit bored. Având în vedere că pe piață nu am găsit nimic care să mi se potrivească și pe care să îl port din plăcere, nu din necessitate, am pornit de la un clasic și am propus o geantă de laptop versatilă și plină de personalitate’’.

  Corina Vlădescu
Este absolventă a Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design, Secția Design Vestimentar. A colaborat cu Converse România, finalistă în primii 30 de candidați din 4.875 de participanți la concursul „Mango Fashion Awards – El Boton“, în 2006. În 2004 a lansat circuit bored („brandul fetelor un pic je m’en fiche care iubesc moda fără a da impresia că au petrecut ore în șir aranjându-se, fete care citesc și cărți…“). Hainele și accesoriile circuit bored pot fi achiziționate la IDELIER și în atelierul propriu.

5. Husa lui Lucian Broscățean – voteaza
,,Husa pentru laptop poate să fie mai mult decât un gadget… ea poate juca rolul unui adevărat kit pentru lifestyle-ul urban. Realizat din materiale hy-tech, acest kit dispune de numeroase buzunare interioare pentru telefonul mobil, cărți de vizită, încărcător, mouse, carduri de memorie, acte etc. Cu un design slim conceput special pentru noul laptop HP – husa poate deveni un accesoriu care se va integra perfect în ,,garderoba” acestui sezon’’.

Lucian Broscățean
Este absolvent al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca. În noiembrie 2002 a câștigat concursul „Tineri designeri“, organizat de Doina Levinza, iar în decembrie 2006 a fost câștigător al concursului Self Catwalk Dusseldorf. Åži-a prezentat colecția „Thoughtless zone” la Târgul Internațional Igedo Dusseldorf și la Moscow Fashion Week (februarie 2008) și în România, la RFW din 2008 (Romanian Fashion Week), colecția „Simptome nomade”. În septembrie, 2008, a fost prezent cu colecția primăvară/vară 2009, realizată pentru Romanoexport la Prêt-á-Porter Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Å¢inuta de brunch, Giulia!

realitatea

Å¢inuta de brunch, Emma !

realitatea

Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Haute Cuisine

Å¢inută de cocktail, Constanta!

realitatea

Castiga unul din cele 3 abonamente full pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!

Mariana

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu