Tabu
Image default
lifestyle

Ziua Americii cu Jim Beam

4 iulie este cea mai importanta zi din istoria Americii, una dintre natiunile care stie atat de bine sa organizeze evenimente grandios de zgomotoase. De la ,,The Declaration of Independence’’ din 4 iulie 1776 si pana in prezent, Fourth of July a devenit un simbol, preluat de reviste fashion, regizori, muzicieni, branduri icon, intr-o celebrare  internationala, un motiv de bucurie nationala impartasit de aproape toata lumea.

Anul acesta, Jim Beam va da tonul petrecerii de 4 iulie organizata la Bucuresti. Bourbonul American a fost inventat de imigrantul german Jacob Beam in anul de gratie 1788 in Kentucky. Sapte generatii au dus mai departe mostenirea lui Jacob Beam, transformand bourbonul intr-un adevarat American darling brand.

Ca sa faceti impresie, cereti un Jim Beam White label ( care este maturat in butoaie timp de patru ani) sau Jim Beam Black label ( este maturat timp de opt ani si are un flavour special).

Incheiati seara cu cateva filme americane in care Jim Beam a primit roluri importante:  in serialul de comedie  ,,I dream of Jeannie’’ din anii ’60, difuzat si in Romania acum cativa ani, Jim Beam a fost prezent aproape in toate episoadele din 1964.

Jim Beam este mentionat si in ,, What the Hell Happened to Me? ‘’, in sketch-ul lui Adam Sandler, ,,The Goat’’. Jim Beam on the rocks este coktailul preferat al personajului  Phil Connors interpretat de Bill Murray in filmul ,,Groundhog Day”.  Iar in celebrul Will & Grace, Jim Beam pare a fi un prieten de nadejde.

Iar daca vreti sa continuati petrecerea si a doua zi si sunteti in pana de idei gourmet, pe http://www.jimbeam.com/en-us/bourbon-drinks/all-recipes gasiti o multime de retete de cocktails & un ghid culinar, toate recomandate de specialisti ai casei.
Happy Birthday America, from Jim Beam, with love & joy!

ARTICOLE SIMILARE

IWA Charity Winter Bazaar 2013

Prezervativul – 500 de ani de protecție!

realitatea

De ce s-au despartit ADELA POPESCU si DAN BORDEIANU?

2 bilete pe covorul roșu la premiera SATC 2, scoase la licitație

realitatea

EXCLUSIV TABU: interviu cu Rudy Giuliani

realitatea

Rihanna este, din nou, bruneta!

Scrie un comentariu