Home > beauty > Ziua Mondială a Nevăzatorilor şi L’Occitane

Ziua Mondială a Nevăzatorilor şi L’Occitane

Pe  11 octombrie a fost Ziua Mondială a Nevăzătorilor, motiv pentru care L’Occitane Internaţional susţine această cauză cu ajutorul unui nou săpun.

Fundaţia L’Occitane s-a aliat cu ORBIS de 12 ani deja, pentru a lupta împreună în prevenirea orbirii la nivel global.

Dintre cauzele cele mai importante susţinute de Fundaţia L’Occitane sunt:

– sprijinirea persoanele cu deficienţă de vedere din zone subdezvoltate şi emanciparea economică a femeilor din Burkina Faso, Africa. ORBIS duce către zonele cele mai defavorizate (Africa de Sud, Vietman, Zambia, Bangladesh, India, Etiopia), training şi asistenţă pentru a învăţa doctorii să salveze vederea persoanelor cu deficienţe, în cadrul programelor elaborate la solicitarea autorităţilor locale.

Datorită fondurilor strânse, numai în 2010:

– peste 400 de doctori au primit training specializat

– peste 80 000 de oameni au beneficiat de tratament ocular

Pentru a susţine această cauza, L’Occitane a lansat L’Occitane săpun cu extract de shea/rose petal*50G, ce conţine untul de shea hrănitor din Burkina Faso, Africa. Untul de shea utilizat în produsele L’Occitane este remediul perfect pentru o piele uscată sau deshidratată. Acest ingredient repară filmul hidrolipidic al pielii, lăsând pielea catifelată, fermă şi netedă.

Toate vânzările realizate la nivel mondial, vor fi direcţionate de L’Occitane Internaţional către Fundaţia L’Occitane (preţ raft minus taxe, transport şi cost producţie).

Săpunul cu extract de shea/roşe petal costă 19 lei, un preţ mic pentru o cauză nobilă.

Articole asemanatoare
Frumusetea e in mainile tale!

Comenteaza acest articol

Ziua Mondială a Nevăzatorilor şi L’Occitane

by   1 min
0