Home > Sex-Relatii > 10 lucruri pe care nu le știați despre sexul la animale

10 lucruri pe care nu le știați despre sexul la animale

01. Râma hermafrodită Dendrobaena Rubida are atât organe genitale feminine, cât și masculine. În cazul în care nu găsește un partener atunci când are nevoie, se lungește și se împerecheză de una singură. Eficacitate maximă!

02. Femelele pinguin din rasa Adelie se prostitueză chiar cu acordul "soților" lor. Ele se împerecheză cu alți masculi, iar aceștia le aduc în schimb pietre necesare construcției cuibului.

03. Masculii macaci(un neam de maimuțe, gen) nu-și dau drumul decât dacă femeile lor urlă. Niciun mascul nu ajunge la orgasm dacă partenera este tăcută.

04. Masculii unei specii de arici pe care o vom găsi doar în Australia și Noua Guinee sunt fericiții deținători ai unui penis cu patru capete. Din păcate pentru ei nu le pot introduce decât pe rând.

05. În lume există o specie de caracațițe care se remarcă prin diferența uriașă dintre masculi și femele. masculii sunt mici-mici, iar femelele mari-mari. Ei se împerecheză prin împușcare. Adică masculul o împușcă pe femelă cu penisul pe care, darnic, îl lasă în ea.

06. Homosexualitatea a fost descoperită la peste 1500 de specii de mamifere, pești, reptile, păsări și chiar nevertebrate.

07. Oamenii nu sunt singurii care folosesc poziția misionarului atunci când fac sex. Åži hamsterii, castorii și urangutanii se simt extrem de bine în această poziție atunci când se împerechează.

08. Papagalii cu funtea albă se remarcă prin faptul că sunt singurele viețuitoare de pe pământ, în afară de oameni, care practică sărutul franțuzesc. După sărut, masculul papagal scuipă mâncarea pe pieptul femelei.

09. Masculii unei specii de muște devin extrem de excitați atunci când intră în contact cu fructe fermentate și ar face sex cu tot ce zboară. Chiar și cu ceilați masculi, iar asta le transformă roiul într-o adevărată orgie.

10. Gâștele practică destul de des sexul în trei. Lucrurile se întâmplă astfel: când o femelă sesizează doi masculi flirtând se bagă între ei, iar aceștia o acceptă pentru a nu indigna stolul. În cazul în care apar pui, cei trei îi cresc împreună. 

Articole asemanatoare
roboții pentru sex
Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei
sex
Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus
sex
Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului
sexul
Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Comenteaza acest articol

10 lucruri pe care nu le știați despre sexul la animale

by realitatea   1 min
0