Tabu
lifestyle

Stil de ianuarie cu Takko

Un inceput inseamna o nevoie de schimbare, fie ea oricat de mica. Iar adesea stilul este cel care variaza si, chiar daca esenta in sine ramane aceeasi, o femeie stie ca intotdeauna este loc de mai bine. Cu acest gand, specialistii au analizat cu atentie tendintele si in final pun pe masa recomandarile pentru 2015.

Stilul menit sa puna in evidenta atuurile de care o femeie dispune se defineste nu doar prin paleta cromatica, ci si croiala, iar noua colectie Takko iti ofera o varietate de item-uri vestimentare ce raspunde nevoii oricareia dintre noi: sa arati bine cu usurinta.

Modelul de fusta clos sau stil creion, imbraca formele si le defineste, iar pantalonii in culori pastel invioreaza si cea mai geroasa zi de ianuarie. Paleta cromatica bogata se regaseste si cand vine vorba de bluze si camasi, iar cardiganele si jachetele respecta aceeasi croiala feminina. Si, pentru ca feminitatea este reprezentata cel mai bine de un corp sanatos si in forma, sectiunea sport este completata de bustiere si colanti din materiale speciale. Pentru ca tu sa arati si sa te simti grozav!

ARTICOLE SIMILARE

Rozalb de Tușnadu Nou

realitatea

ANCA TURCASIU, sexy la 42 ani: dieta fara varsta / Galerie FOTO incredibila

realitatea

Un roman care m-a dus la Stockholm

realitatea

Top 12 cele mai inestetice zâmbete celebre

realitatea

Miss Univers 2008 va fi încoronată în Vietnam

realitatea

Robert Downey Jr. înapoiază avansul pentru cartea sa

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu