Home > Agenda > stiri > Ergorapido curăţă graţios, de sus până jos

Ergorapido curăţă graţios, de sus până jos

Curatenia casei nu mai reprezinta o corvoada, de acum devine chiar o mica distractie de care te poti bucura de fiecare data cand aspiri. Iar tu iti vei putea recapata momentele de relaxare din weekend odata ce ai scapat de indelungile lupte de la sfarsitul saptamanii cu praful si murdaria.

Dotat cu un design deosebit ce permite depozitarea sa la vedere, Ergorapido este cel mai atractiv aspirator ce te ajuta sa pastrezi curatenia cu un efort minim si intr-un timp cat mai scurt. Si pentru ca nu are fir, il vei putea manui cu usurinta chiar si in locurile inaccesibile aspiratoarelor obisnuite: in jurul mobilierului, sub pat, in colturile camerei. Datorita indicatorului de afisare a bateriei, vei sti intotdeauna cand trebuie sa o reincarci.

In plus, multifunctionalitatea sa iti permite curatarea meselor, a mobilierului sau a interiorului masinii, garantand curatenia impecabila a casei, de sus pana jos. Trebuie doar sa apesi butonul de pe partea laterala si ai la dispozitie unitatea mobila. Dichiseste-ti casa dupa placul tau. Ergorapido ii va pastra farmecul si-ti va readuce bucuria serilor din propriul camin.


Comenteaza acest articol

Ergorapido curăţă graţios, de sus până jos

by realitatea   1 min
0