Tabu
Image default
lifestyle

Beyonce povesteşte cum a născut. Ce cadou a primit fiica ei de la Oprah şi ce spun reprezentanţii spitalului despre cei 1,3 milioane de dolari cheltuiţi pentru naştere.

Beyonce a făcut primle declaraţii legate de naşterea fiicei ei. Interpreta a trecut repede peste durerile facerii şi a mărturisit că a deveni mamă este pentru ea cea mai frumosă experienţă pe care a trăit-o vreodată. “Hello Hello Baby Blue! Suntem fericiţi să vă anunţăm sosirea frumoasei nostre fiice, Blue Ivy Carter, născută sâmbătă, 7 ianuarie 2012. Naşterea ei a fost emoţională şi liniştită, suntm în Rai! A venit pe lum pe cale naturală (iniţial se anunţase că Beyonce a născut prin cezariană) şi a fost cea mai tare experienţă pentru noi amândoi. Vă mulţumim tuturor pentru rugăciunile voastre, gândurile bune şi suportul pe care ni-l daţi!”, a spus Beyonce în declaraţia oficială dată reprezentanţilor presei.

Micuţa Blue Ivy este cel mai mediatizat personaj al momentului. După cum ne aşteptam, venirea ei pe lume nu  a atras doar atenţia publicului larg, dar şi a celor mai multe vedete de la Hollywood. Prinrtre acestea şi Oprah Winfrey care i-a trimis deja un cadou celei mai noi membre a familiei Carter. Este vorba despre câteva zeci de cărţi cu poveşti. Foarte frumos din parta ei.

Pe de altă parte, reprezentanţii de la Lenox Hospital au negat zvonurile care susţin că Beyonce ar fi plătit 1,3 milioane de dolari pentru a închiria un etaj întreg al spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

COVER STORY: Vlad Ardeleanu (IpoteciDirect): “Ma simt raspunzator-

realitatea

“Estetica Nudului”

realitatea

Desi mai putin afectat, segmentul de birouri nu scapă nici el de criză

realitatea

Brenciu le-a aratat-o fanilor pe fetita sa! Cum arata Mina!

Cum arata Roxana Ciuhulescu in costum de baie

Cher, dezgolită pe scenă

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu