Tabu
Image default
lifestyle

18 ROMANI au murit intr-un accident de masina! Lista ranitilor! FOTO

Cel puţin 18 turişti români şi un muntenegrean au murit într-un teribil accident de circulaţie, în Muntenegru. Toate victimele se aflau într-un autocar ale cărui numere de înmatriculare erau româneşti, informează Reuters.

Ministerul român de Externe informează că un autocar cu turişti s-a prăbuşit sâmbătă într-o prăpastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetări “se pare că printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români”.

Conform sursei citate, Ambasada României la Podgoriţa a fost informată cu privire la tragicul accident, iar o echipă consulară s-a deplasat la faţa locului.

Ambasadorul României la Podgorica a confirmat, pentru presa locală, că este vorba despre 18 români morţi în teribilul accident.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie.

Autocarul cu numere româneşti a căzut de pe podul Zdrijelo într-o prăpastie adâncă de 30-40 de metri, într-o zonă aflată la 50 de kilometri nord de capitala Muntenegrului, Podgorica. Turiştii plecaseră sâmbătă dimineaţă de la Bucureşti şi au fost cazaţi, ieri noapte, la Belgrad. Circuitul pe care aceştia îl efectuau urma să dureze 10 zile.

Organizatorul circuitului este firma Mareea Travel, însă firma transportatoare este Gregory Tours şi aceasta va fi responsabilă cu despăgubirea victimelor

Mai mult: TRAGEDIE! 18 ROMÂNI AU MURIT într-un GROAZNIC ACCIDENT RUTIER în Muntenegru! Vezi PRIMELE IMAGINI! – Ştiri interne | Libertatea.ro

UPDATE: În accident a fost rănit şi un copil localnic care mergea pe marginea şoselei, dar starea sa nu este gravă. Răniţii au fost transportaţi la principalul spital din Podgoriţa, capitala Muntenegrului.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, trei persoane au decedat la spital din cauza rănilor, informează Antena3. Alte şapte sunt internate la terapie intensivă, fără să-şi fi recăpătat cunoştinţa. Şase români sunt trataţi la clinica de ortopedie, câte cinci – la oftalmologie şi chirurgie toracică, trei la secţia ORL şi câte unul la chirurgie digestivă, plastică şi respectiv neurologică.

Pacienţii români internaţi la secţia de Ortopedie:
1. Dobrin Maria
2. Carmen Dorobat
3. Marinescu Georgeta
4. Victor Vulpe
5. Roibu Gheorghe
6. Niculescu Ana Mihaela

Pacienţii români internaţi la secţia de Oftalmologie:
1. Mariana Sora
2. Dorobantu Liliana
3. Morar Maria Loredana
4. Dorobat Florin
5. Mester Elena

Pacienţii români internaţi la secţia de Chirurgie:
1. Roibu Elena
2. Robea Gabriela
3. Dumitriu Mariana
4. Hutchinson Olga Elena
5. Radu Rodica

Pacienţii români internaţi la secţia de ORL:
1. Sora Petre
2. Enescu Maria
3. Ciolan Elisabeta

Pacienţii români internaţi la secţia de chirurgie digestivă :
1. Dana Elena Tamara

Pacienţii români internaţi la secţia de chirurgie plastică:
1. Leescu Georgeta

Pacienţii români internaţi la secţia de neurologie:
1. Nitu Gheorghita

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 bătăi cu vedete

realitatea

Shopping urban

realitatea

Miss Venezuela, Dayana Mendoza, e Miss Univers 2008

realitatea

2 bilete pe covorul roșu la premiera SATC 2, scoase la licitație

realitatea

NUD: Noile proteste PETA! Galerie FOTO

Eva Mendes, în vizită la prostituate

realitatea

2 comentarii

IOAN TIMOFTE 24 June 2013 at 14:22

DOAMNE fereste,mare nenorocire iar pe cei raposati DOMNU s ai ierte

Răspunde
IOAN TIMOFTE 24 June 2013 at 14:34

Daca se intampla cu un auto 8+1 era taraboi mare ,ati ajuns sa ne scoateti aproare in afara legii bsa vedem acum ce masuri luati taceti malc ca in romania interesu poarta fesu,la astia mici santeti in stare sa ne dati aer cu portia in favoarea firmelor mari care cotizeaza unde trebuie si cat trebuie legi si legiutori de kakat

Răspunde

Scrie un comentariu