Tabu
LIFESTYLE Slider

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

Iubirea este peste tot: muzica, literatura, teatru, cinematografie, pictura si… pe pielea vedetelor de peste ocean! Nu putine sunt celebritatile care au ales sa isi tatueze corpul in numele partenerului de viata! Cate dintre vedete au regretat acest lucru? Ce cupluri s-au destramat dupa ce si-au facut tatuaje identice? A disparut cerneala de pe piele cum a disparut si iubirea din cuplu? Sa vedem impreuna!

  1. Zayn Malik si Perrie Edwards

Tineri, frumosi, in voga si tatuati, cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste din care a rezultat un tatuaj. Unde? Pe bratul lui Zayn! Cantaretul a optat pentru un tatuaj relativ mic care o infatisa pe iubita sa, Perrie, intr-o varianta asemanatoare desenelor animate. Tatuajul insa a disparut odata cu iubirea dintre cei doi, caci, atunci cand actuala sa iubita, Gigi Hadid, a postat o poza cu el pe Snapchat la inceputul relatiei lor, Zayn a aparut fara tatuaj. Oare Gigi l-a obligat pe noul sau iubit sa-si stearga fosta din viata sa la propriu sau Zayn a luat aceasta decizie de unul singur?

2. Katy Perry si Russel Brand

Casnicia lor a durat doar doi ani (2010-2012), insa cei doi au avut curajul sa isi faca tatuaje-pereche pentru a-si celebra logodna. Tatuajele reprezentau un mesaj scris in limba sanscrita („Go with the flow”) Dupa divort, cantaretul a mers in New York City pentru a-si scoate tatuajul.  Se pare ca nici iubirea, nici tatuajele celor doi nu au fost permanente!

3. Kylie Jenner si Tyga

Faimoasa sora a lui Kim Kardashian si rapper-ul Tyga s-au iubit, s-au despartit, s-au mutat impreuna si iar s-au separat ca intr-un final sa puna punct relatiei lor definitiv si irevocabil. In ciuda faptului ca relatia celor doi a intampinat multe greutati si ca au trecut prin despartiri destul de dese, rapper-ul a ales, pe langa multele tatuaje pe care deja le avea, sa isi faca unul si in numele lui Kylie. La propriu! Tyga si-a tatuaj numele faimoasei Kylie pe mana. Chiar daca acum aceasta are o relatie cu un alt rapper, Traviss Scott, Tyga a ales sa nu isi stearga numele fostei iubite de pe corp momentan. In schimb, Kylie si noul sau iubit si-au facut tatuaje-pereche, fiecare avand in prezent un mic fluture in zona gleznei.

Se pare ca totul in lume-i trecator. Iubirea, casnicia, relatiile… chiar si tatuajele!

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata in realitate Anda Adam si cat se chinuie sa se transforme

realitatea

Transforma mobilul intr-un detector de radiatii

realitatea

Ce filme ne așteaptă în anul 2019

Andreea Damian

Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor: bla-bla Iulia Ionescu

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu