Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Brad Pitt, victorie importantă în instanță, în lupta cu Angelina Jolie

Un judecător din California i-a acordat actorului american Brad Pitt custodia comună a copiilor săi în procedura de divorţ cu fosta sa soţie, actriţa Angelina Jolie, care solicită custodie deplină, relatează AFP.

Decizia, luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat şi nu într-un tribunal, validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ.

Decizia survine la aproape cinci ani după ce Angelina Jolie (46 de ani) a depus cererea de divorţ, în septembrie 2016. Actriţa a sesizat justiţia pentru a obţine demiterea judecătorului în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Această decizie se referă la cinci dintre cei şase copii ai fostului cuplu, Maddox Jolie-Pitt (19 ani) fiind acum major, şi poate fi atacată în justiţie.

Brad Pitt şi Angelina Jolie nu mai sunt căsătoriţi oficial din aprilie 2019, însă nu au rezolvat încă problema partajului.

În 2018, cele două vedete de la Hollywood au ajuns la un acord temporar pentru custodia comună a copiilor lor, în condiţii care au rămas confidenţiale, dar nu au putut conveni asupra unei formule permanente.

ARTICOLE SIMILARE

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Machiaj de vedeta: Hollywood Glam make-up look

realitatea

Trust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea

Andreea Damian

7 exerciții simple pentru un bust frumos și atractiv

Andreea Damian

Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli

realitatea

Platforma Declic oferă gratuit kit-uri de reciclare. Cum îl obții

Andreea Damian

Scrie un comentariu