Tabu
PEOPLESlider

Brad Pitt, victorie importantă în instanță, în lupta cu Angelina Jolie

Un judecător din California i-a acordat actorului american Brad Pitt custodia comună a copiilor săi în procedura de divorţ cu fosta sa soţie, actriţa Angelina Jolie, care solicită custodie deplină, relatează AFP.

Decizia, luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat şi nu într-un tribunal, validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ.

Decizia survine la aproape cinci ani după ce Angelina Jolie (46 de ani) a depus cererea de divorţ, în septembrie 2016. Actriţa a sesizat justiţia pentru a obţine demiterea judecătorului în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Această decizie se referă la cinci dintre cei şase copii ai fostului cuplu, Maddox Jolie-Pitt (19 ani) fiind acum major, şi poate fi atacată în justiţie.

Brad Pitt şi Angelina Jolie nu mai sunt căsătoriţi oficial din aprilie 2019, însă nu au rezolvat încă problema partajului.

În 2018, cele două vedete de la Hollywood au ajuns la un acord temporar pentru custodia comună a copiilor lor, în condiţii care au rămas confidenţiale, dar nu au putut conveni asupra unei formule permanente.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat toate evenimentele. Ce s-a întâmplat la Palat

Andreea Damian

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Andreea Damian

Trend alert. Short Suit-ul, un „must have” al acestei veri

Andreea Damian

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

Andreea Damian

Mesajul morbid de care a avut parte soția lui Dani Oțil la împlinirea vârstei de 30 de ani

Andreea Damian

A fost descoperită legătura dinstre insomnie și riscul cardiovascular

Andreea Damian

Scrie un comentariu