Tabu
Image default
PEOPLESlider

Tily Niculae, eveniment special în familie: și-a creștinat fiul

Duminică, 26 iulie, actrița din serialul de comedie “La Bloc” a avut un eveniment important în familie: și-a creștinat fiul, născut în plină pandemie. Tily Nicolae a fost una dintre primele femei gravide din showbizzul de la noi care s-a văzut cu câteva zile înainte de a naște fără spital, căci fuese închis din cauza coronavirusului

Actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și cu fiul ei cel mic și a scris lîngă ea următorul text: “Astăzi îl creștinăm pe Radu- Teodor, Darul lui Dumnezeu”. Femeia și familia ei, în număr restrâns, alături de nași, au mers la biserică și l-au botezat pe băiețel, care este “cu adevărat darul lui Dumnezeu” așa cum se traduce numele lui. Tily Niculae s-a văzut nevoită ca pe timp de pandemie să-și schimbe toate planurile de aducere pe lume a fiului ei, căci spitalul unde trebuia să nască a fost infectat cu coronavirus.

tily niculae si fiul ei
tily niculae si fiul ei

Așa că vedeta s-a văzut nevoită să treacă la un plan de rezervă, pe care nu îl avea și astfel a schimbat doctorul și locul de naștere intr-un timp foarte scurt, căci mai avea cateva zile pînă să nască. Într-un final Tily a născut și a fost pe mâini bune, iar apoi le-a mulțumit doctorilor care au ajutat-o să aducă pe lume minunăția de băiețel care i-a fost dat. Iar duminică, 26 iulie, l-au botezat pe Radu-Teodor așa cum trebuie și așa cum și-a dorit, fiind acum liniștită.

ARTICOLE SIMILARE

Ce ar trebui să mănânci pentru a supraviețui frigului

Andreea Damian

NEW COUPLE ALERT la Hollywood

Andreea Damian

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Celebritati nascute pe 29 iulie!

realitatea

Povestea de viaţă a regretatei Lisa Marie Presley: abuz de droguri, 5 perioade la dezintoxicare și 4 căsătorii eșuate

Andreea Damian

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Scrie un comentariu