Tabu
PEOPLE Slider

Tily Niculae, eveniment special în familie: și-a creștinat fiul

Duminică, 26 iulie, actrița din serialul de comedie “La Bloc” a avut un eveniment important în familie: și-a creștinat fiul, născut în plină pandemie. Tily Nicolae a fost una dintre primele femei gravide din showbizzul de la noi care s-a văzut cu câteva zile înainte de a naște fără spital, căci fuese închis din cauza coronavirusului

Actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și cu fiul ei cel mic și a scris lîngă ea următorul text: “Astăzi îl creștinăm pe Radu- Teodor, Darul lui Dumnezeu”. Femeia și familia ei, în număr restrâns, alături de nași, au mers la biserică și l-au botezat pe băiețel, care este “cu adevărat darul lui Dumnezeu” așa cum se traduce numele lui. Tily Niculae s-a văzut nevoită ca pe timp de pandemie să-și schimbe toate planurile de aducere pe lume a fiului ei, căci spitalul unde trebuia să nască a fost infectat cu coronavirus.

tily niculae si fiul ei
tily niculae si fiul ei

Așa că vedeta s-a văzut nevoită să treacă la un plan de rezervă, pe care nu îl avea și astfel a schimbat doctorul și locul de naștere intr-un timp foarte scurt, căci mai avea cateva zile pînă să nască. Într-un final Tily a născut și a fost pe mâini bune, iar apoi le-a mulțumit doctorilor care au ajutat-o să aducă pe lume minunăția de băiețel care i-a fost dat. Iar duminică, 26 iulie, l-au botezat pe Radu-Teodor așa cum trebuie și așa cum și-a dorit, fiind acum liniștită.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

Andreea Damian

Cum și-a găsit Vica Blochina pisica pierdută

Tabu Tabu

Bărbații frumoși au fost înlocuiți de Himbos – antidotul împotriva masculinității toxice

Andreea Damian

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Celebritati nascute pe 9 iunie!

realitatea

N-ai să crezi ce schimbare de look a făcut Lavinia Pârva?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu