Home > Fashion > Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

stil

Hainele au dat o dimensiune statutului social. Ele au devenit o carte de vizită o dată cu trecerea timpului, iar ținuta ne-a poziționat imediat pe o treaptă sau alta a societății. Iar Oscar Wilde spunea: „You can never be overdressed or overeducated/Niciodată nu vei fi prea bine îmbrăcat sau prea educat.”

Unul dintre lucrurile pe care mulți trebuie să-l știm este că nu suntem învățați să avem stil. Nu fără un mentor sau o inspirație. Dar tu poți fi chiar unul dintre norocoșii care s-a născut cu stil. Ceilalți dintre noi luptăm cu găsirea și dezvoltarea stilului nostru personal. Există o știință care poate fi învățată pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce vă pune în valoare fizicul. Acest set de principii poate fi învățat de oricine și apoi aplicat stilului propriu.

Nimeni nu s-a născut cu stil! Desigur, fiecare femeie e unică și va trebuie să își adapteze stilul în funcție de forma corpului și să își creeze propriul set de reguli de stil personalizat care să țină cont de caracteristicile individuale.

Îmbrăcat sau over-dressed?

În aceste zile, mulți preferă să se îmbrace de frica de a nu fi overdressed și de „a ieși în evidență”, întrucât codul vestimentar la locul de muncă a devenit din ce în ce mai casualizat, iar tehnologia țesăturilor adaugă tot mai mult confort la tot ceea ce purtați. Cu toții ne-am obișnuit să ne simțim confortabili încât a devenit un statement pentru alegerile vestimentare pentru multe persoane, în detrimentul stilului lor.

Athleisure este un cuvântul care definește actualul stil vestimentar, care nu a existat acum 20 de ani! Athleisure, un tip de îmbrăcăminte hibridă, este un stil de îmbrăcăminte purtat în mod obișnuit în timpul activităților atletice și în alte ocazii, cum ar fi la locul de muncă, la școală sau în alte ocazii sociale sau casual.

Ceea ce purtați comunică informații despre tine, valorile și personalitatea ta.  Ceea ce este minunat, este că ajungi să alegi ceea ce porți (cu excepția cazului în care trebuie să porți o uniformă care nu este alegerea ta) și deci ai puterea să folosești în fiecare zi această formă non-verbală de comunicare. Pentru a indica subtil celor care vin în contact cu tine tot felul de informații despre credințele tale, atitudinile tale, punctele tale forte, sinele tău. Ce este minunat este că ținutele elegante pot fi, de asemenea, confortabile și casual, atunci când acest lucru este posibil

Articole asemanatoare
coco chanel
Cele 10 principii în îmbrăcăminte ale lui Coco Chanel
Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
ami haine
N-ai să crezi de unde își cumpără AMI haine

Comenteaza acest articol

Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

by Andreea Damian   2 min
0