Tabu
Image default
BEAUTY

5 greșeli de frumusețe pe care toate femeile le fac pe măsură ce îmbătrânesc

Odată cu vârsta, aspectul pielii și al părului se schimbă. Podoaba capilară devine mai fragilă, tenul devine lipsit de fermitate. Acesta este motivul pentru care rutina ta de frumusețe trebuie să se adapteze la aceste variații. Descoperiți cele 5 greșeli de frumusețe pentru a le evita pe măsură ce îmbătrâniți.

Nu vă protejați de soare

Deși este bine să simțim razele fierbinți ale soarelui pe pielea noastră, nu trebuie să exagerăm. Expunându-ne prea mult timp la soare, chiar și cu protecție UV, procesul de îmbătrânire a pielii se accelerează. Odată cu înaintarea în vârstă, epiderma devine mai subțire și mai fragilă: soarele poate provoca chiar și apariția unor pete maronii. Soluția? Folosiți o cremă de zi hidratantă cu SPF.

Nu folosiți ser

Serul joacă un rol important în de rutina de frumusețe: el aduce o primă doză de intensă hidratare a epidermei. Pe măsură ce pielea devine mai sensibilă și deshidratată de-a lungul anilor, utilizarea unui ser este foarte importantă. Un alt produs important de aplicat înaintea cremei de zi: îngrijirea conturului ochilor. Pielea din jurul ochiului este mai subțire și mai fragilă decât cea a restului feței, de aceea necesită o atenție specială.

Aveți părul prea lung

După 40 de ani, părul tinde să se subțire și să devină mai fragil. În plus, fiind prea lung, va fi mai greu de întreținut. Va părea uscat și lipsit de volum. Purtați o tunsoare mai scurtă!

Purtați ruj mat

Rujul mat este pe buzele tuturor, fiind de altfel tendința momentului. În majoritatea cazurilor, buzele se subțiază cu înaintarea în vârstă, astfel încât acest tip de machiaj ar trebui evitat. Tinde să usuce buzele și accentuează ridurile fine care apar pe gură în timp. Specialiștii recomandă glossurile sau rujurile cremoase, care dau impresia că buzele sunt mai pline.

Lăsați rădăcinile nevopsite

Culoarea părului trebuie menținută. Căutați tonuri fine, pentru a nu vă întări trăsăturile feței și a avea un ten luminos.

ARTICOLE SIMILARE

Marion Cotillard, din nou Lady Dior

realitatea

Manufaktura, ulei de baie anticelulitic

realitatea

Melvita – un raspuns organic la necesitatile tale de zi cu zi

Șase motive pentru care merită să-ți faci saună facială cel puțin o dată pe săptămână

Andreea Damian

Hailey Bieber dezvăluie ce remediu natural folosește împotriva acneei

Andreea Damian

Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

Scrie un comentariu