Tabu
Image default
lifestyle

5 proiecte Habitat for Humanity inscrise la Gala Societatii Civile

Bucuresti, 8 iunie: Habitat for Humanity Romania a inscris in cadrul editiei a XI-a a Galei Societatii Civile, 5 dintre cele mai importante proiecte derulate in cursul anului 2010. Peste 1.000 de persoane din intreaga tara, care locuiau in conditii precare, au beneficiat de sprijinul celor de la Habitat for Humanity. Gala Sociatatii Civile va avea loc joi, pe 9 iunie, la orele 20:00, la Opera Nationala.

Fiecare proiect inscris de noi la Gala Sociatatii Civile are in spate multe ore de munca a unor oameni deosebiti, care au inteles ca pot oferi sansa la o viata mai buna unor persoane fara posibilitati materiale. Suntem fericiti ca am adus bucurie in sufletele unor oameni greu incercati prin fiecare proiect dus la bun sfarsit.”, a declarat Carmen Ghia, Communication Coordinator la Habitat for Humanity Romania.

Proiectul “Implinim Sperante”, inscris in categoria Proiecte si Campanii de CSR, s-a materializat  prin constructia unei  case proiectata special pentru nevoile a opt persoane cu deficiente intelectuale si locomotorii in localitatea Clinceni, judetul Ilfov. In acest proiect, realizat in parteneriat cu Fundatia Motivation și finantat de Fundatia Vodafone Romania,  au fost implicati peste 500 de voluntari si numerosi sportivi precum Laura Badea, Monica Rosu, Otilia Badescu si Ionela Tarlea.

Tot in categoria Proiecte si Campanii de CSR a fost inscris si proiectul “Impreuna pentru fiecare” in cadrul caruia Habitat for Humanity Beius a construit un cabinet medical scolar, la standarde ridicate, care sa faca fata nevoilor elevilor din orasul Beius.

In cadrul categoriei Proiecte si Campanii de Voluntariat, Habitat for Humanity participa cu proiectele “Big Build 10” si “Construim impreuna pentru o viata sanatoasa”.

“Big Build 10” este un program desfasurat anual in prima saptamana a lunii octombrie cu ajutorul celor de la Habitat for Humanity Irlanda si care a avut drept finalitatea construirea a 12 case in 5 zile. Astfel 12 familii din localitatea Beius au primit in mai putin de o saptamana o locuinta noua.

“Construim impreuna pentru o viata sanatoasa” a fost un proiect de amploare realizat in parteneriat cu Europharm Distributie, care s-a desfasurat in 8 judete din tara cu implicarea tuturor filialelor Habitat for Humanity Romania. 27 de familii cu posibilitati materiale reduse, locuiesc acum in locuinte noi, conectate la utilitati.

“Acum, mai mult ca oricand”, inscris in categoria Comportament Civic si Participare Publica, reprezinta cel mai amplu proiect al organizatiei in 2010. Peste 1.200 de persoane, din trei judete afectate de inundatiile din vara anului trecut au primit ajutor din partea asociatiei. Proiectul a implicat peste 500 de voluntari si aproape 4.000 de ore de voluntariat.

Pentru mai multe informații:

Anamaria Pop, PR Specialist, The 88 Keys, [email protected], 0751 767 843

Carmen Ghia, Communication Coordinator, Habitat for Humanity România,

[email protected], 0728 979 939

ARTICOLE SIMILARE

Travie McCoy – Billionaire

realitatea

Doi RAPPERI celebri se bat ca in filme …live! VIDEO

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit de nenumărate ori

realitatea

Love and other drugs – Anne Hathaway este singura capabilă să dea dependență

realitatea

Săptămâna modei de la Paris, 22-25 ianuarie 2009

realitatea

OSCAR 2014 – plictiseala si previzibilitate / Lista completa a premiilor

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu