Tabu
Image default
BEAUTY Slider

5 sfaturi pentru aplicarea machiajului ca să arăți mai tânără

Anii trec pentru toată lumea, dar din fericire machiajul este aici pentru a ne face mai tinere cu doar câteva aplicări. Descoperă câteva sfaturi simple și eficiente de adoptat acum!

Machiajul este un aliat perfect pentru întinerire, atunci când este utilizat corect. În caz contrar, poate avea efectul opus și poate intensifica semnele îmbătrânirii. Experții ne oferă 5 sfaturi de frumusețe care te vor face să arăți mai tânără cu până la 10 ani.

Alege un fond de ten care să se amestece complet cu pielea ta

Evită să folosești o nuanță care nu ți se potrivește. Dacă alegi un produs prea ușor, tenul poate fi opac și plictisitor. Dacă alegi un produs care este prea întunecat, nu îți vei îmbunătăți fața. Acest obicei „îmbătrânește” pielea și nu asigură un aspect natural. În schimb, un fond de ten complet adaptat tonului natural al pielii este perfect pentru a-ți sublima caracteristicile!

Aplică rujuri în nuanțe deschise

De-a lungul anilor, buzele noastre îmbătrânesc și își pierd treptat volumul. Așadar, avi nevoie de un ruj care să acționeze împotriva acestui fenomen natural. În schimb, optează pentru tonuri roz și un luciu pentru a adăuga volum, evitând nuanțele prea întunecate, ceea ce va face să arăți mai în vârstă instantaneu.

Îmbunătățește linia superioară a genelor

Aplicarea creionului negru în mucoasa inferioară este un clasic. Dar atenție, această practică poate îngreuna ochii și intensifica cearcănele. De asemenea, scade intensitatea privirii femeilor care au ochi mici. Trucul pentru a scăpa de privirea obosită? Aplicarea creionului la nivelul liniei superioare a genelor! Poți opta și pentru un creion maro, pentru un rezultat mai soft, 100% întineritor.

Aplică pudră translucidă numai pe zona T

Pudra translucidă este foarte importantă pentru controlul strălucirii pielii grase sau mixte. De asemenea, ajută la repararea machiajului. Dar, atunci când este utilizată excesiv, poate intensifica ridurile de expresie. Dacă folosești o pudră translucidă, asigură-te că o aplici numai pe frunte, nas și bărbie (zona T) folosind o perie cu peri mari și moi.

Aplică un fard de obraz la modă

Fardul este adesea uitat de multe femei, care decid să renunțe la el în machiajul lor zilnic. Totuși, acest produs are o putere de întinerire incredibilă. Oferă o strălucire instantanee sănătoasă: un simbol al tinereții!

ARTICOLE SIMILARE

Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

S.U.A.: Statuia gigantică și „obraznică” a lui Marilyn Monroe e subiectul unei controverse

Ciocîrlan

Schimbările climatice amenință ruinele antice din Grecia, spun cercetătorii

Andreea Damian

Bill Clinton a scris o carte plicticoasă care va deveni serial tv

Dora Constantinovici

Înfruntă iarna cu cea mai sexy rochie!

Andreea Damian

Focile dotate cu antene au ajutat oamenii de ştiinţă să dezlege un mister în Antarctica

Andreea Damian

Scrie un comentariu