Tabu
lifestyle

7 cele mai scumpe case de celebrități

Poate că pe unele celebrități nu le suporți, însă nu poți să negi faptul că au niștecase superbe. Până termini de citit sigur ți-ai ales preferata:

1. Bill Gates
Se zvonește că ar fi costat 135 de milioane de dolari, iar taxele anuale costă 1 milion de dolari. Pe lângă sutele de camere, casa are și o piscină cu sistem audio subacvatic și cabine de duș personale.

2. William Randolph Hearst

În prezent Hurst își vinde proprietatea în valoare de 165 de milioane de lire. Aceasta include 30 de dormitoare, 3 piscine, o discotecă și un cinematograf.

3. Donald Trump
Casa din Palm Beach al lui Donald Trump este etimată la suma de 125 de milioane de dolari și are o suprafață de peste 18000 mp. Are o bibliotecă, un cinematograf, cramă, 7 dormitoare, 15 băi, plus o piscină de 30 mp.

4. Joel Horowitz

Poate că nu pare un nume atât de cunoscut, dar Horowitz este jumătatea brandului Tommy Hilfiger. El locuiește într-o vilă de piatră în valoare de 100 milioane de dolari, la lacul Tahoa. Cu toate că are doar 5 dormitoare, casa include și o piscină interioară, un cinematograf și o pivniță cu peste 3000 de sticle de vin.

5. Oprah Winfrey
Oprah a dat casa de 6 milioane de dolari pe una de 50 de milioane de dolari în schim acum poate să vadă la geam și muntele și marea.

6. David și Victoria Beckham
Binecunoscutul cuplu deține o proprietatea în valoare de 22 milioane de lire. Casa are 6 dormitoare, o fântână și o priveliște superbă la ocean.

7. Gwen Stefani
Cîntăreața trăiește cu familia ei într-o vilă din Beverly Hills estimată la prețul de 14 milioane de dolari. Are un teren de tennis, unul de baschet și o sală de teatru.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna nu se lasă îmbrăcată

realitatea

Amenințarea succesului

realitatea

O scurtă istorie a ginului, din 1790 până astăzi

Tabu Tabu

Wild Cats – un show incitant și inovator

realitatea

A fost găsită mama lui Blanket Jackson?

realitatea

ANTONIA recunoaste relatia cu ALEX VELEA

Scrie un comentariu