Tabu
Image default
LIFESTYLE

7 lucruri pe care nu ar trebui să le folosiți/consumați decât dacă sunt organice

01. Căpșunele. În cazul în care cresc singure în grădină fără niciun ajutor în afară de cel venit din partea Soarelui și ploilor, căpșunele sunt extrem de sănătoase. Dar, dacă producătorul folosește pesticide, aceastea sunt o adevărată otravă. Cercetătorii au descoperit în căpșune 13 feluri de pesticide. Problema apare din cauză că masa expusă a fructului este foarte mare, iar suprafața nu este un netedă astfel încât să poată fi spălată și curățată perfect.

02. Popcorn. Îl consumămăm cu toții după doar 2 sau 3 minute de microunde. Åži chiar e bun. Partea proastă este că pungile în care îl preparăm conțin chimicale care împiedică lipirea floricelelor de punga însăși, dar, pe lângă asta, pot duce la apariția cancerului.

03. Detergentul. De vase, pentru podea, ferestre, etc.. Orice ați curăța, sunteți extrem de expuși în cazul în care detergentul nu este organic. Cele mai multe produse de curățat conțin amoniac sau clor care duc la iritații ale pielii, ochilor și căilor respiratorii.

04. Sticlele de plastic. Nu cele cu care intrăm în contact în fiecare zi, ci cele refolosibile pe care le umplem de fiecare dată când plecăm de acasă. Acestea conțin o substanță care crește riscul apariției cancerului de sân la femei și diminuează calitatea și cantitatea spermei la bărbați. Același lucru se întâmplă și dacă folosim des caserole de plastic.

05. Laptele.
Aveți grijă ce fel de lapte cumpărați. Unii producători hrănesc vacile cu un hormon care crește artificial cantitatea de lapte produsă. Transmis în lapte, acesta poate duce la apariția cancerului.

06. Å¢elina. Când vine vorba de pseticide, țelina este campioană la reținerea acestora din cauza suprafeței poroase. Așa că spălați-o mult și bine înainte de a o consuma.

07. Pasta de tomate. Încercați să cumpărați acest produs ambalat în borcane de sticlă. Cele din cutiile de tablă conțin chimicale care previn ruginirea.

ARTICOLE SIMILARE

Iron Aid si calcatul rufelor dispare

realitatea

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Andreea Damian

Cate neveste si cati copii are CHIRILA?

Papagalii dependenți de opiu distrug fermele de maci din India

Andreea Damian

O studentă a inventat brățara care își schimbă culoarea în caz de hărțuire sexuală

realitatea

IUBITUL Gabrielei Cristea are deja o iubită: “Are o relaţie de şapte ani”

1 comentariu

copaciu_simina 17 January 2012 at 22:08

sunt sigura ca produsele comercializate contin o gramada de substante nocive

Răspunde

Scrie un comentariu