Tabu
Image default
LIFESTYLE

7 lucruri pe care nu ar trebui să le folosiți/consumați decât dacă sunt organice

01. Căpșunele. În cazul în care cresc singure în grădină fără niciun ajutor în afară de cel venit din partea Soarelui și ploilor, căpșunele sunt extrem de sănătoase. Dar, dacă producătorul folosește pesticide, aceastea sunt o adevărată otravă. Cercetătorii au descoperit în căpșune 13 feluri de pesticide. Problema apare din cauză că masa expusă a fructului este foarte mare, iar suprafața nu este un netedă astfel încât să poată fi spălată și curățată perfect.

02. Popcorn. Îl consumămăm cu toții după doar 2 sau 3 minute de microunde. Åži chiar e bun. Partea proastă este că pungile în care îl preparăm conțin chimicale care împiedică lipirea floricelelor de punga însăși, dar, pe lângă asta, pot duce la apariția cancerului.

03. Detergentul. De vase, pentru podea, ferestre, etc.. Orice ați curăța, sunteți extrem de expuși în cazul în care detergentul nu este organic. Cele mai multe produse de curățat conțin amoniac sau clor care duc la iritații ale pielii, ochilor și căilor respiratorii.

04. Sticlele de plastic. Nu cele cu care intrăm în contact în fiecare zi, ci cele refolosibile pe care le umplem de fiecare dată când plecăm de acasă. Acestea conțin o substanță care crește riscul apariției cancerului de sân la femei și diminuează calitatea și cantitatea spermei la bărbați. Același lucru se întâmplă și dacă folosim des caserole de plastic.

05. Laptele.
Aveți grijă ce fel de lapte cumpărați. Unii producători hrănesc vacile cu un hormon care crește artificial cantitatea de lapte produsă. Transmis în lapte, acesta poate duce la apariția cancerului.

06. Å¢elina. Când vine vorba de pseticide, țelina este campioană la reținerea acestora din cauza suprafeței poroase. Așa că spălați-o mult și bine înainte de a o consuma.

07. Pasta de tomate. Încercați să cumpărați acest produs ambalat în borcane de sticlă. Cele din cutiile de tablă conțin chimicale care previn ruginirea.

ARTICOLE SIMILARE

TOPMODEL desfigurata de iubitul milionar! FOTO de groaza!

Femeile sunt lideri mai buni. Pandemia o dovedește

Andreea Damian

A doua operatie la inima pentru baiatul lui Mutu

Tradiții și obiceiuri în ziua de Dragobete

Andreea Damian

Poza cu tigroaica și cei cinci pui ai ei este o victorie pentru cei care se ocupă cu protecția speciei

realitatea

Cum sa-ti pozitionezi patul in concordanta cu regulile Feng Shui

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu